facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Repos des Chasseurs

Au Repos des Chasseurs

Info

Le Repos des Chasseurs est une valeur sûre du paysage bruxellois. Il propose une remarquable carte de cuisine franco-italienne.

Geschiedenis

A l’orée de la Forêt de Soignes, le Repos des Chasseurs est un incontournable rendez-vous des gourmands et des amateurs de gibiers.

C'est un lieu-dit bien connu des Bruxellois pour la chasse et les promenades. Une des plus belles terrasses ensoleillées de la capitale vous y accueille d'ailleurs à la bonne saison.

Plusieurs salles de réception et de réunion ainsi qu’un hôtel Logis de Belgique (le seul à Bruxelles).

L’endroit idéal pour les mariages, anniversaires, communions, … et conférences ou réunion de travail de 5 à 180 personnes.

Nous vous proposons 6 salles multifonctionnelles (dont une pour personnes à mobilité réduite), parfaitement équipées ( bar, piste de danse, vestiaire…)

Hôtel ***
- 11 chambres en bordure de la forêt de Soignes
-grandes terrasses ensoleillées
-parking aisé
-chambre offerte aux mariées pour le nuit de noce
-tarif préférentiels pour les invités
-à proximité du parc du Souverain pour la séance photos

Notre responsable banquet sera votre contact privilégié pour orchestrer le bon déroulement de votre réception.

Pour toute offre personnalisée, n’hésitez pas à nous contacter au 02 660 46 72.

Adres: Avenue Charle Albert 11 , Watermaal-bosvoorde 1170, BE
Telefoonnummer: 02 660 46 72
Stad: Watermaal-bosvoorde
Route: Avenue Charle Albert 11
Postcode: 1170



op zoek naar gerelateerd: Au repos des chasseurs -- Restaurant, Le repos du chasseur, Restaurant Zoniënwoud
Recensies
Zeer lieve en behulpzame mensen bij zowel het hotel als het restaurant. We kregen een ruime nette schone kamer, rustig gelegen aan de rand van het bos en slechts 30 min van de stad. Ideaal voor ons als reizigers met een hond. Er was Inderdaad geen waterkoker aanwezig op de kamer maar deze was ook niet nodig gezien er aangeboden werd dat we bij het restaurant terecht konden voor gewenste drank. We kregen zelfs een fles wijn cadeau! Het eten in het restaurant was voortreffelijk. Veel keuze en van zeer goede kwaliteit. De chef Francesco maakte voor iedere tafel even tijd hij had ook leuke tips om te doen in de omgeving en sprak gelukkig ook engels. Duidelijk een plek waar mensen hun werk met passie uitoefenen. Wij hebben enorm genoten. En komen zeker nog eens terug.
Alle produkten huis gemaakt wijn prosseco,pizza zéér zéér lekker een grote aanrader ben niet blijven slapen kan geen punten gevenService: 4/5
Spontaan uit eten met Social Deal. Fijn en zeer lekker 5-gangen ontdekkingsmenu. Zeer mooi interieur en supervriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.
Heel slecht. Waren de eerste gasten, andere tafels werden verwelkomd en kregen info van de kaart. Zijn opgestaan en weggegaan. Onvriendelijk en hoog in hunne bol
Heerlijk gegeten en een super bediening zeker een aanrader om te gaan eten !
Leuke locatie en goed restaurant, maar hotelkamer viel tegen. Geen minibar of koelkast, geen waterkoker wat je wel verwacht voor die prijs.
Super lekker. Menu van 42€ genomen. Super goede bediening. Gezellig om te zitten.
Het kader is de moeite maar voor de rest is het een triestige bedoening. Het is het soort gelegenheid dat het van kortingbon klanten moet hebben.
Zeer slecht De baas maakte ruzie in de keuken we hoorde het in de zaal.ons eten was koud.
Mooie kamers, grote conference room, modern, vriendelijk personeel en democratische prijzen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid