facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au relais de l'AS Gourmand

Info

En ce qui concerne les horaires, c'est à 21h30 que les cuisines ferment. Après cette heure, vous pourrez continuer de passer une agréable soirée!

Geschiedenis

Spécialiste de la fondue savoyarde, raclette, tartiflette, reblochon, fondue bourguignonne, pierre chaude, potence et bien d'autres plats

Adres: Rue de Liberchies 108, 6238 Luttre
Telefoonnummer: 071179643
Stad: Luttre
Route: Rue de Liberchies 108
Postcode: 6238



op zoek naar gerelateerd: Restaurant lAS Gourmand Luttre, Restaurant Relais Gourmand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au coin des gourmets Au coin des gourmets 975 meter Ik zou er niet voor omrijden. Te vet en te weinig smaak. Volgens mij oud vet. Pinnen ...
Recensies
En, hier is de tweede keer dat we er heen gaan met vrienden die de bazen kennen omdat ze in de regio wonen en die ons altijd moeten steunen tot aan de finish en verder. Haha. De hele tafel was verrukt van de verschillende maaltijden die we aten tussen fondue en raclette / vleesmenu - we propten onszelf vol. De chef-kok zorgde goed voor ons en was attent op details en wilde weten of alles goed was gegaan heerlijk. We leefden mee met de serveersters die ons op ons gemak stelden. Zelfs als we goed hadden gegeten - een toetje weigert men niet. Qua dessert is er keuze en alleen goede dingen. Bedankt voor het welkom. En zoals, we zeggen nooit twee zonder drie. Dus tot snel!
Correcte prijs voor een uitzonderlijke raclette. Ik ging daar met mijn vrouw en kan niet wachten om terug te gaan om weer raclettekaas te eten, vergezeld van zijn heerlijke krieltjes. Vriendelijke service en rustige omgeving. Het voelt een beetje als eten in een herberg in Savoie.
Goede sfeer en vooral erg goed eten.
Zeer hebzuchtig, vrijgevig. Verrukkelijk. Waar voor je geld. Het enige nadeel waren we een beetje krap.
Dankjewel we hebben een hele fijne avond gehad ter gelegenheid van ons gouden huwelijksjubileum. Het personeel was "erg zorgzaam" en het eten was geweldig. Ze hebben een heerlijke cake voor ons gemaakt. Louis en Daniëlle.
Om een ​​reblochon in een brood te proeven met hun begeleiding Ik raad het aan omdat het heerlijk is. Er is te wachten, het maakt niet uit. Aan de andere kant zou hij hun Spritz-aperol moeten herzien.
Super vriendelijk personeel, zeer goed gegeten, ik raad de gastronomische reblochon aan.
Uitstekend!!! Niets te zeggen, van voorgerecht tot nagerecht. Alles in een vriendelijke omgeving met glimlachend personeel
Eerste bezoek deze zaterdag 16 april met het gezin Het voorgerecht was over het algemeen goed, maar het gerecht was dat niet! Chefs spies beef chicken chipolatas en eend van mijn kant zonder eend. Het is duidelijk dat het koken van rundvlees en gevogelte niet hetzelfde is, ik had te gaar rundvlees en onvoldoende gaar gevogelte Hetzelfde geldt voor de pepersaus, die niet zelfgemaakt was. Omdat ik in een goed restaurant heb gewerkt, weet ik hoe ik een zelfgemaakte kan herkennen. Madame restaurant betekent niet ziekenhuiskeuken!!Ik heb in mooie restaurants gewerkt en nu in ziekenhuizen.
Savoyaardse fondue genaamd "specialiteiten van de chef", die absoluut oneetbaar is, veel te veel wijn en heel weinig kaassmaak, zeker een kant-en-klare bereiding. We walgen ervan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid