facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Plaisir Des Sens

Au Plaisir Des Sens

Info

Pour vos repas de fêtes, communions, mariages, baptêmes, repas d'entreprise,... n'hésitez pas à nous contacter.

Adres: rue Saint Pierremont 20, 6760 Ruette, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 0497/338568
Stad: Ruette
Route: rue Saint Pierremont 20
Postcode: 6760


Recensies
Goede keuken, maar van de drie hoofdgerechten op het menu was slechts één beschikbaar. Geen keuze. De gastvrouw was uiterst onvriendelijk
Zeer fijne keuken,en juiste prijs top!!
Mooie zaak, vriendelijke gastvrouw die ons onthaalde. Maar 1serveerster totaal niet vriendelijk en bij de aperitief was haar optreden direct een domper op onze stemming. Achteraf gezien was ze zelf de rechterhand van de vrouw des huizes. Eetzaal is betrekkelijk mooi, leuke binnentuin. De andere serveersters waren vriendelijk en vrij professioneel. De gerechten zijn goed maar ook niet echt super culinair. We hadden meer verwacht. Niettemin een leuke avond gehad maar ik denk niet dat we nog eens zullen weer keren.
Wat een heerlijk restaurant. Mooie creatieve gerechten, vriendelijke bediening, een parel langs de weg. We komen vrijdag weer terug voor het andere menu !
Heel lekker gegeten, eigenlijk is het echt smaken proeven, niet eten. Alles is er op gemaakt om je een avond te doen genieten.
Een echte aanrader om met zijn tweeën uit eten te gaan. Op de kaart staan lokale gerechten. Allemaal mooi opgemaakt en erg lekker!
Excellente regionale ervaring!!
Een goed gezellig en service minded restaurant
We wonen in de Dordogne en hebben net dit uitstekende restaurant ontdekt! De positieve energie die je voelt bij binnenkomst wordt alleen maar overtroffen door de warme ontvangst en het heerlijke eten bereid met lokale ingrediënten. De kunstenaar Mika heeft toegevoegd aan het gevoel van plezier. We zullen terugkomen en aanbevelen aan vrienden!
We waren aan het eten met een georganiseerde reis uit Spanje. Ik moet zeggen dat ik verrast was, voor mij was het eten geweldig, de presentatie van 10, de plaats is erg mooi. Ik vond het geweldig, geen wonder dat het wordt vermeld in de Michelin-gids. Giet mon parfait. zei A.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid