facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Petit Poids

Au Petit Poids

Info

Au Petit Poids
Épicerie sur-mesure dépourvue du superflu.
Spécialisée en produits en vrac, fromages, fruits & légumes de saison, bio, consignés...

Geschiedenis

Les horaires :

Lundi : Fermé
Mardi : 10h > 18h30
Mercredi : 10h > 12h45 – 14h15 > 18h30
Jeudi : 10h > 18h30
Vendredi : 10h > 18h30
Samedi : 10h > 18h30
Dimanche : Fermé



"Épicerie sur mesure dépourvue du superflu – Spécialisée en produits frais, Bio, locaux, en vrac, sans emballage, consignés et à la coupeVotre épicerie fine de proximité proposant des produits d’artisans et de maraîchers avec un maximum de producteurs locaux, d’aliments issus de l’agriculture biologique en vrac, dépourvus d’emballages !Les produits locaux, peu transformés, sans pesticides et sans produits chimiques y seront privilégiés. Une large gamme de produits vous sont proposés afin de réaliser l'entièreté de vos courses chez nous."
Adres: Rue de Tubize, 59, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: 02 850 36 42
Stad: Braine-le-Château
Route: Rue de Tubize, 59
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: fromagerie braine l'alleud, Fromagerie Tubize
Recensies
Aangename ontvangst, vriendelijke plek, veel biologische kwaliteitsproducten
Grote keuze aan lokale en biologische producten en Alexandre heet je van harte welkom
Ik winkel al bijna twee jaar regelmatig bij de Small Weights. Ik was nooit teleurgesteld. Voor mij is het een referentie op het gebied van bulk en zero waste. De producten zijn divers en altijd van uitstekende kwaliteit, vers en lokaal. Het team is gastvrij, vrolijk en erg vriendelijk. Ga ervoor met je potjes :
Ik heb eindelijk de tijd genomen om dit bedrijf te bezoeken en eerlijk gezegd raad ik het iedereen aan, ik heb geen teleurstelling gehad! De ontvangst is onberispelijk, de verscheidenheid aan producten is enorm, de bulk is zeer goed bevoorraad en de lokale kazen zijn ongelooflijk goed... Kortom, een zeer overzichtelijk en supervriendelijk winkeltje. Het staat vast dat deze winkel in een enkel bezoek een van mijn favoriete plekken is geworden en dat ik er zo vaak mogelijk terug zal komen. Ik nodig daarom elke inwoner van de omgeving of zelfs elders uit om te doen zoals ik en een kijkje te komen nemen "Aan het kleine gewicht", u zult niet teleurgesteld zijn.
Toptips, geweldige producten
Leuke kleine lokale supermarkt. Het personeel is vriendelijk en geeft goed advies. De productkeuze is enorm.
Kwaliteits biologische kruidenierswinkel waar voorrang wordt gegeven aan lokale en regionale producten. Gespecialiseerd in hoogwaardige bulkproducten. Grote verscheidenheid aan aangeboden producten. Ook interessante verse stralen. Managers van de supermarkt erg vriendelijk en attent op suggesties voor nieuwe producten.
Droge goederen van uitstekende kwaliteit
Ik ben heel goed ontvangen en geadviseerd. Het is fijn om zo'n klantenservice te hebben. Eerlijk gezegd ga daar je zult niet teleurgesteld worden. Daarnaast leer ik de groenten en fruit van het seizoen kennen! Voorbeeld: vandaag ging ik peren kopen, het is niet meer het seizoen, maar ik weet dat ander fruit, zoals aardbeien, ze zal vervangen. Daarnaast worden receptideeën aan ons gegeven. Een grote dank aan Agathe en Alexandre die ons altijd met een glimlach verwelkomen. Ik dank mijn God, mijn Heer dat ik zulke mensen heb die hun vak kennen, ons adviseren en ons altijd hartelijk ontvangen. Dank jullie beide Anna Rousseau
Perfecte winkel! Elke keer als ik daar ga, word ik welkom geheten en perfect geadviseerd! Voor wie denkt dat dit soort winkels duurder zijn dan supermarkten: think again!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid