facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au P'ti Schrapou

Info

Le glacier de qualité au centre de Louveigné

Geschiedenis

Christophe, dit Schrapou, vous fera découvrir des goûts originaux qui réanimeront vos papilles! Du cornet à emporter aux pâtisseries sur mesure. Pour ce faire, Christophe utilise une turbine Carpigiani L40 qui garantit saveur et foisonnement de qualité.

Adres: Clos so l'Fayi 1, 4141 Sprimont
Telefoonnummer: +32 496 51 35 61
Stad: Sprimont
Route: Clos so l'Fayi 1
Postcode: 4141



op zoek naar gerelateerd: Glacier Beaufays, Glacier Aywaille, Glacier Esneux
Recensies
Het ijs en de sorbet zijn uitstekend en bovendien glutenvrij behoudens speciale uitzonderingen!!! We hadden ook twee ijstaarten besteld die absoluut glutenvrij moesten zijn een van onze gasten was coeliakie, de weddenschap werd met vlag en wimpel beantwoord! :
Om absoluut te ontdekken, waarschijnlijk een van de beste ijsjes. Er is geen proeflokaal maar er zijn buiten een paar tafels beschikbaar voor proeverijen. Noodzakelijk om daarheen te gaan om een ​​goed ijsje te herontdekken. NB: het personeel is erg vriendelijk.
Ik was dol op blanke dames en nam altijd wat van alle ijssalons waar ik kwam om te zien welke de beste was. Voor mij was het die van de Gérard de Sprimont-gletsjer, maar helaas heeft deze zijn bedrijf overgedragen aan een ander merk dat verre van kwalitatief is. De p'ti Schrapou maakt goed ijs, maar de laatste twee keer dat ik er een dame-blanche ging nemen, kreeg ik het geserveerd met chocolade die hard werd. Voor mij is het een regelrechte ramp om zo'n dame-blanche op te dienen, want een dame-blanche moet geserveerd worden met chocolade die vloeibaar blijft om een ​​huwelijk te hebben tussen deze chocolade en het vanille-ijs. Ik moet erop wijzen dat ik de eerste klant was toen de salon opende 15.00 uur, dus ik vind het onaanvaardbaar om geen bereide chocolade te hebben die vloeibaar blijft. Ik zal het opnieuw proberen en als ik dit ongeluk opnieuw heb, zal ik op zoek gaan naar een andere gletsjer. Man, Uw antwoord trok mijn volle aandacht en als mijn kritiek u beledigde, was dat niet het doel, dus ik wil de kerk weer midden in het dorp plaatsen. Als ik naar je toe kom, is dat omdat je goed zelfgemaakt ijs maakt met kwaliteitsproducten en geen chemicaliën die ik uitsluit van mijn dieet. Eerst serveerde je de dame blanche met zelfgemaakte vloeibare chocolade die niet hard werd en het was een van de beste die ik heb geproefd na die van Eric Gérard. Nu begrijp ik waarom je hebt gekozen voor chocolade die hard wordt, maar waarom maak je geen vloeibare chocolade in kleine hoeveelheden en bewaar je die voor een dag in een thermoskan, zoals sommige ijssalons doen? Ik heb in mijn bericht nooit gezinspeeld dat je ze rolt en weet dat ik mezelf op geen enkele manier zou toestaan ​​om van een ambachtsman te zeggen dat hij ze rolt, omdat ik weet wat voor werk je doet om ijskwaliteit te serveren. Ik zal naar je toe blijven komen om je houtblokken en je vanille-ijs in liters te kopen, zodat ik thuis mijn dame-blanche zal maken met chocolade die niet hard wordt, want het plezier van het eten van een dame-blanche is het huwelijk van chocolade die over vanille-ijs stroomt. Beste wensen.
Wat een geweldige ontdekking! Ik ben de afgelopen maanden verliefd geworden op de aangeboden parfums. Ze zijn origineel en veranderen regelmatig. Omdat ik van kinds af aan in de wereld van ambachtelijk ijs zit, herken ik Au p'ti Schrapou de authentieke smaak van goede producten. Het ijs is romiger dan gewenst. Aarzel niet om de ervaring te proberen, u zult niet teleurgesteld zijn!
Hier is een plek om te ontdekken. De eigenaar maakt zijn ijs persoonlijk met opmerkelijke sympathie. Altijd nieuwe smaken om te ontdekken. Ter plaatse te consumeren of mee te nemen. Je kunt een sample proeven voordat je bestelt, wat niet veel verrassingen achterlaat. Maar hoe dan ook, ze zijn allemaal opmerkelijk... dus geen risico. Absoluut ontdekken.
Of het nu gaat om klassieke smaken of meer originele smaken, we zijn nog nooit teleurgesteld!
Is een van de plekken waar je heel goed zelfgemaakt ijs kunt vinden.
Gehoord over de plaats via mond-tot-mondreclame. Ik ga er zo ongeduldig heen omdat het erop lijkt dat het ijs daar supergoed is. Sinds mijn bezoek wil ik gewoon teruggaan. Plaats een beetje "moeilijk" te vinden als je het niet weet, maar de omweg waard. Het ijs is romig en de aangeboden smaken zijn gevarieerd klassieke smaken en originele smaken om iedereen tevreden te stellen. Mogelijkheid om ook grotere verpakkingen te kopen en een leuk terrasje om van uw ijs te genieten. Testen !
Veel klassieke maar ook originele parfums, we voelen ons de vakman die van zijn werk houdt en perfectie zoekt. Jammer van deze kleine plastic lepels en het ontbreken van een compositievoorstel, er zijn alleen potten, kegels of pannenkoeken. Ik zag een bijzondere diepvriestaart voorbij komen. Lang leve de kleine Schrapou!
Hebzuchtig en veeleisend? Als het de geval, mis de kans om te stoppen niet. Kwaliteit en smaak op het rendez-vous!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid