facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Milieu de Nulle Part

Au Milieu de Nulle Part

Info

Au Milieu de Nulle Part, un nom atypique pour un restaurant qui ne l'est pas moins.

Geschiedenis

Dans ce lieu bien connu de tous, incontournable du Brabant Wallon, coté 14 dans le guide Gault&Millau, les épicuriens de belles ambiances et atmosphères y découvriront les dernières suggestions évoluant au rythme des saisons.

A deux pas de la butte du Lion, ce restaurant exalte l'art de la gastronomie. C'est en 2005 que Maxence Van Crombrugge a déniché cette maison, il l'a restauré avec goût et transformé en un petit bijou particulièrement accueillant.

En salle, en terrasse, sous la verrière ou dans le jardin fleuri, les amateurs de fine gastronomie savourent les petits plats concoctés par François-Xavier Paris, jeune chef talentueux et créatif qui travaille de manière passionnée, avec une grande modernité.

Tous les produits sont choisis avec soin et les légumes issus de cultures raisonnées. Du cocktail jusqu’au dessert, tous les plats sont recherchés, travaillés et composés sur place. A part le pain du boulanger, tout est fabriqué maison !

Adres: Rue Emile Marcq 3 , Genappe 1474, BE
Telefoonnummer: 067 77 37 98
Stad: Genappe
Route: Rue Emile Marcq 3
Postcode: 1474



op zoek naar gerelateerd: Van der Valk Drongen restaurant, Poivre Noir, Braine, La Meunerie, Menu Brasserie des Étangs, Restauration Nouvelle, Brasserie de la Presse, Brasserie Heysel, Brasserie de la Presse Brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Milieu De Nulle Part Au Milieu De Nulle Part 5 meter Iets om nooit meer te doen!!!!!!!!!!!!!!!!! Schande dat zo iets bestaat. Kwaliteit wa...
Chez Madame Oleson Chez Madame Oleson 480 meter De lekkerste chocoladetaart! Vriendelijk bediening en een mooie plek om te eten!
Chez Georges Chez Georges 2 km Heerlijk gegeten en bij gebrek aan een taxi bracht de eigenaar ons daarna naar het ho...
Recensies
Iets om nooit meer te doen!!!!!!!!!!!!!!!!! Schande dat zo iets bestaat. Kwaliteit was 0/10 Bediening onbeschoft en nul kenner. Vlees slecht Frieten waren oneetbaar. Kortom voorbij rijden niet binnen gaan of geld wegsmijten! En als je als meertalige bent vinden ze behalve het frans alle andere lelijk en walgelijk. A.a.u.b we leven in een land met drie herkende landstalen. Leer ze en wees hoffelijk en leer koken. Antoon
Zeer goed gegeten. Huiswijn was zelfs perfect.
Prachtige tuin en culinair genot!
Verzorgd maar niet verfijnd
Geweldige ervaring en geweldige ontdekking!Inventieve en heerlijke keuken met soms een beetje Aziatisch tintje, dat is geweldig. Alles is huisgemaakt, koken op lage temperatuur voor het vlees, perfect koken, ook voor de groenten niet altijd voor de hand liggend De porties op de borden zijn genereus, de sauzen heerlijk ik aarzelde niet om een ​​herhaling te vragen... Er is veel werk op het bord, dat zie je...en het smaakt vooral! De bediening in de eetzaal is attent en aangenaam...de omgeving is erg gezellig... We aten op de veranda, het was erg leuk... Kortom, ik beveel deze zeer aangename plek zonder enige aarzeling aan, vooral meer dan de prijs-kwaliteitverhouding is top!
Een perfecte avond, buiten eten in de tuin, met heerlijk eten. Het personeel was erg aardig, aardig en deskundig. We waren de eersten daar, dus we hadden de kans om grapjes te maken en te lachen met de ober en het keukenpersoneel. We kregen een zeer goede Libanese wijn aanbevolen; een perfecte match voor ons eendhoofdgerecht, evenals ons dessert het kaasplateau. Ons voorgerecht, de zalmtartaar, was net zo lekker als al het andere. We komen terug!
Goed restaurant, maar vrij duur. Goed punt: Zeer vriendelijk en gastvrij personeel! De maaltijd is correct qua porties, maar smaakvol zwak qua smaken gebrek aan koken of kruiden. 130€ voor twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee desserts zonder drankjes, het is niet goedkoop. Hun voorgerechten daarentegen zijn heerlijk! Een beetje teleurgesteld over de hele maaltijd, maar toch een geweldige ervaring. Goed punt ook voor de stijl van het restaurant, die erg aangenaam en atypisch is.
Goede lunch 2 gangen, 2 desserts 4 glazen wijn 86€. De huiswijn kan beter. 3,5€ voor een fles van 5,5€ is een beetje overdreven. Mooie presentatie van de gerechten. Smaakvol. Service, pro-efficiënt en ontspannen.
Dit etablissement is een bezoek waard. Vaak reed ik ervoor zonder te stoppen... Een fout werd eindelijk hersteld. De gerechten zijn lekker, fijn en genereus, de ontvangst is professioneel, enthousiast en... genereus. Een prachtig huis om zonder aarzelen te bezoeken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid