facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Menu Plaisir

Adres: Grand Place 9 , Leuze-en-Hainaut 7900, BE
Telefoonnummer: 069 22 11 43
Stad: Leuze-en-Hainaut
Route: Grand Place 9
Postcode: 7900



op zoek naar gerelateerd: Au Plaisir Dit Vin Leuze, Plaisir Dit Vin Leuze Facebook, Plaisir Dit Vin menu, plaisir dit vin leuze-en-hainaut menu, Restaurant Plaisir dit Vin, Le Menu Plaisir, Restaurant Leuze-en-Hainaut, Milord menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Saint Badilon Le Saint Badilon 3 km Een traktatie, perfecte ontvangst, uitstekende service, toegewijde baas die naar haar...
Recensies
Prima food voor deftige prijzen. Eenvoudig qua inrichting, niet de grand chichi. Aanrader!
Heel verzorgd Belgisch eten met keurige bedieningen en een mooi kader
Het gebouw heeft karakter, de plaats is charmant, het welkom warm. Het personeel is beschikbaar en attent. We hielden echt van het menu en de aangeboden combinatie van eten en wijn was perfect! De lijst verandert elke maand, we kunnen er met plezier op terug!
Heel erg goed, welkom en attent. Personeel aan de top... We namen het menu van de maand en we hadden heerlijke gerechten... Zie in plaats daarvan de foto's... Tot ziens
Zeer goede productkwaliteit! Het belangrijkste eigenlijk! Vlees koken aan de top! Originele menu's die elke maand veranderen. De wijnen zijn aangepast aan het menu. Ik begrijp de negatieve meningen niet, het is echt om het restaurant te schaden, want nooit teleurgesteld! Blijkbaar is het momenteel in de mode om mensen te kwetsen voor een detail dat niet past... Kortom, een onmisbaar adres als je kwaliteitsvol wilt eten!
Erg teleurstellend…. Prachtige omgeving, maar zeer onaangenaam personeel, niet luisteren. 45 minuten tot 1 uur wachten om een ​​voorgerecht te krijgen... We namen foie gras als voorgerecht met NORMAAL briochebrood. Als de foie gras arriveert, geen goede brioche, alleen een stuk brood... kortom... niemand waarschuwt ons op voorhand. Wanneer gevraagd; ze vluchten liever dan dat ze ons uitleggen of zelfs maar een plezier doen. Hetzelfde geldt voor de gerechten, geen enkel personeelslid waarschuwt dat er niet meer die en die schotel is... ze nemen een bestelling op en aan het einde van het voorgerecht vertellen we het ons alleen... kortom, niet meer luisteren. De zeer luidruchtige omgeving… Zeer teleurgesteld over het personeel en de eigenaar. Ik raad het niet aan! En bovendien betaalden we 141€ voor 5 voorgerechten, 4 aperitieven en 2 flessen water... niet eens een commercieel gebaar van de baas... SCHANDE!!
Mooi maar erg luidruchtig, helaas hebben we lang gewacht om de voorgerechten inclusief foie gras zonder briochebrood te ontvangen vervangen door een sneetje licht geroosterd brood in plaats van dit gebrek aan te kondigen, ondanks mijn verzoeken en opmerkingen geen reactie ontvangen van het personeel, noch van de baas. Dan de afwas waarvan we te horen krijgen dat er twee op zijn, het is pas zaterdagavond! We besloten te stoppen na het teleurstellende voorgerecht en geen voorgerecht. Kosten per 4 aperitieven, 5 voorgerechten en een fles water gemist €141. We kregen slechts bleke excuses zonder enig slecht commercieel gebaar, want als dat het geval was geweest, hadden we het opnieuw geprobeerd. Hun reactie, sorry de chef is overweldigd en we werken op het circuit!!! Ik sta mezelf toe u hier te antwoorden, mijnheer: blijkbaar bent u volgens uw personeel 2 bazen, geen van beiden heeft de moeite genomen om 3 van de 5 voorgerechten op te lossen die niet in overeenstemming zijn met het menu en 2 gerechten van de 6 ontbreken, ik heb u al uw bill en als dat een gebaar zou zijn geweest, zoals een uitnodiging om terug te komen door het aanbieden van een aperitief of iets anders, zou er geen bericht zijn gepubliceerd. Dit alles voor een gebrek aan communicatie bij het bestellen in je team. Als we professionaliteit verkopen, moet de service daarop inspelen of in ieder geval het commerciële gebaar. Ik ben het met je eens dat dit de mening van de hele tafel niet waard was, ik zal onze vrienden vragen hun mening in te trekken om de jouwe desondanks niet te verzwaren en denk eraan om je vrienden te bedanken die je in aantal hebben gesteund. Ik ben klaar om terug te komen om te eten met mijn partner en na dit nieuwe bezoek verander ik mijn mening omdat ik graag eerlijk ben, als dat je vertelt, aarzel dan niet om bij mij terug te komen, ik waardeer je antwoord, ook al ontbreekt het een beetje zelfkritiek maar bedankt.
Het is geen slecht restaurant, maar er hing een vlieg rond tijdens de maaltijd, wat niet erg comfortabel was.De opstelling van de kopjes en borden nadat de bestelling door het bedienend personeel was besteld, was een beetje vreemd, en het was een beetje rommelig om de wijnglazen en waterglazen te vervangen. Maar het rundvlees was goed gebakken en de wijn was geweldig.
Welkom, service, locatie ... alles is geweldig! Jong en dynamisch team. Carte en menu's bereid met verse en lokale producten! Om zonder aarzeling te testen!
Zeer goede verfijnde keuken. Prachtig personeel.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid