facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Gré des Saisons

Au Gré des Saisons

Info

Restaurant semi-gastronomique

Geschiedenis

Petit restaurant de 26 places alliant la cuisine classique et la cuisine revisitée, créative.
Le patron au fourneau vous fera voyager avec des petits plats atypique...



"Comme son nom l'indique, notre restaurant défend une cuisine composée principalement de produits frais. Notre maraîchère cultive pour nous de beaux légumes bios que notre chef, Manu Fiévet, prend plaisir à réinventer à chaque nouvelle carte."
Adres: rue du vieux marché 4, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: 080643846
Stad: Vielsalm
Route: rue du vieux marché 4
Postcode: 6690



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Vielsalm, Restaurant Vielsalm avec terrasse, Vielsalm restaurant Michelin, Vielsalm restaurant Kindvriendelijk, Vielsalm Café, Sushi Vielsalm, Vielsalm Tripadvisor, Frituur Vielsalm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Villa - Grill & Pizzeria La Villa - Grill & Pizzeria 505 meter Grill- en Pizza-restaurant, Ardense wildspecialiteiten Take-away Pizza & Pasta
Recensies
We zijn in het centrum van Vielsalm en staan voor de deur van een somber restaurant dat langs de buitenzijde meer weg heeft van een kapperszaak dan een eetgelegenheid. Maar zoals ik al meer heb geleerd, beoordeel nooit te snel. We stappen binnen en worden zeer vriendelijk ontvangen door een vlotte ober. De binnenkant heeft een heel strak interieur met weinig decoratie. Er wordt ons een plaats aangegeven achter een muurtje net naast de deur. Omdat het buiten een aangename temperatuur is stem ik in. Een jobstudent geeft ons vriendelijk de menukaart en we krijgen de suggestie te horen. Op het midden van de tafel staan een glazen potje met 2 proefbuisjes in waar een kruidendrank insteekt op basis van kaneel, niet echt speciaal maar lekker. Omdat mijn vrouw verjaard kiezen we voor de 3 gangenmenu en daar hoort natuurlijk een fles wijn bij. Bij de keuze van de wijn wordt ons heel gedetailleerd uiteengezet over alles wat je van deze wijn mag verwachten. Dikke duim voor de ober, zijn kennis op dit vlak is groot. Het eten is op zijn minst gezegd uitstekend en van zeer hoge kwaliteit. Het enige dat ik kan doen is vaststellen dat we voor een kleine prijs een supergoede menu krijgen. Ik mag gerust zeggen dat prijs kwaliteit in deze zaak met dit eten en een superieure bediening van de hoogste plank komt. Iedereen die Vielsalm aandoet MOET hier eens gaan eten. Smakelijk.
We hebben hier erg lekker gegeten. Geen grote kaart maar de kwaliteit was perfect. Prima ober en geweldige kok.
Zeer exquise gerechten. Gewaagde combinaties van allerlei smaken. Prachtige presentatie. Aangepaste wijnen of andere drank die becommentarieerd worden door jonge, ervaren sommelier. Prijs-kwaliteit is eerlijk. Een aanrader voor wie houdt van vernieuwende keuken.
Een hemelse ervaring voor de smaakpapillen. Een vriendelijk personeel en een ristig decor die gecombineerd werd met een heerlijke, hemelse gerechten zorgde voor een uitermate fantastische avond.
Dit is het derde jaar dat we hier zijn gaan eten. Zoals de voorbije jaren heel vriendelijk ontvangen en heel lekker gegeten. We hadden de driegangenmenu met aangepaste wijn gekozen. Uitstekende uitleg van de wijnen en zeer verfijnde gerechten gekregen. Prijs/kwaliteit zeker de moeite waard! Dikke pluim voor de chef-koks en de bediening!
Heerlijk gegeten, goede bediening, deden erg hunbest om Nederlands te praten. Snapten heel goed wat glutenvrij eten inhoud. Nemen opmerkingen van andere recensies hitte ter harte. Aanrader!!
Super, overheerlijk gegeten. Beste dessert ooit !!! Wijnen aangepast en heel lekker. Bediening supervriendelijk. Proficiat aan het team, wij komen zeker terug.
Heerlijk gegeten in een moderne gezellige sfeer! Op en top gastvrij! Een aanrader voor een avondje tafelen!
3-gangen menu genomen. Zeer verfijnde keuken. Super lekker gegeten. We hadden zelfs de 4 of 5 gangen menu op gekregen. We hadden spijt dat het op was .
Goede service! Kwaliteit eten super!! Dit is een aanrader voor iedereen!! Gr uit Nederland.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid