facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Feu Follet Sc

Au Feu Follet Sc
"Retrouvez un grand aperçu de ce que nous avons en magasin sur notre site et commandez en ligneBonne découverte à vous !"
Adres: chaussée de charleroi 800, 5020 Malonne, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 081/22.64.33
Stad: Malonne
Route: chaussée de charleroi 800
Postcode: 5020


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Palais des Cotillons, Abracadabra liege
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vide dressing boutique  Entre elle et lui Vide dressing boutique Entre elle et lui 2 km Fantastische service & mooie producten.
Recensies
Je kunt daar vinden wat je nodig hebt. Schitterende montage van ballonnen voor de 20e verjaardag van onze dochter
Zeer ruime keuze aan kostuums voor alle mogelijke thema's! Of je nu op zoek bent naar een piraten-, Harry Potter- of Vikingkostuum, hier vind je wat je zoekt. Enigszins hoge prijs, maar er zijn maar heel weinig van dergelijke winkels.
Uitstekende winkel voor al uw evenementen. Zeer grote keuze aan kostuums ik heb zelden zo'n keuze gezien en geweldige prijzen! Adres om absoluut op te merken voor onze vrienden de feestgangers!
Ik heb de website bezocht vind ik lekker praktisch en heb mijn geluk gevonden. Een konijnenkostuum voor de paasvakantie. Ze hebben veel keuze het was erg interessant zo'n bezoek aan de site.
Grote keuze en goed advies. Ik raad aan.
Ballonversieringen, kostuums, vuurwerk… je vindt het allemaal in deze winkel en een enorme keuze. Ik raad het iedereen aan.
We waren heel blij met de ballonmontageservice! De dame was super aardig en het eindresultaat is geweldig, voor een zeer redelijke prijs.
Een enorme keuze aan vermommingen, zeer goed gerangschikt, alle accessoires, ballonnen in alle kleuren ..... aan te bevelen
Leuke winkel vind je alles wat je nodig hebt om de feestdagen te maken en te laten slagen, of het nu Halloween is, verjaardagen, bruiloften, kortom alle feestdagen en We rekenen ook op een ruime keuze aan kleding om je te verkleden, of om toneelstukken of theaters mee te spelen is een echte grot van Ali baba
Enorme keuze, voldoende parkeergelegenheid, vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid