facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Comptoir des Belges

Au Comptoir des Belges
Adres: Avenue Eugène Mascaux 507 , Charleroi 6001, BE
Telefoonnummer: 0472 71 26 26
Stad: Charleroi
Route: Avenue Eugène Mascaux 507
Postcode: 6001


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-18:30
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30
Zondag: 10:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: Belgicastore, La Manufacture Urbaine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Spada Casa Spada 3 km
Recensies
Als u op zoek bent naar een ruime keuze aan lokale producten, samengebracht in een warme en gastvrije sfeer, aarzel dan niet om langs te gaan bij Au Comptoir des Belges! Je wordt er perfect ontvangen met vriendelijk personeel en allerhande adviezen! Voor een prachtige geschenkmand of om uw zoetekauw te stillen, is deze winkel een must in de regio van Charleroi! Tevredenheid gegarandeerd!
Een echte showcase voor Belgische artisanale producten! De ruimte is aangenaam en de gevarieerde producten zijn zorgvuldig geselecteerd. De eigenaar heet je hartelijk welkom en geeft je alle informatie die je nodig hebt, als een uitstekende kenner. Wil je jezelf trakteren? Je zult niet teleurgesteld zijn !
Geweldige winkel voor liefhebbers van bier en sterke drank. Onmogelijk om niet te vinden wat u zoekt, er is zoveel keuze. Er zijn ook kazen, worstjes te koop om de gekochte bieren te begeleiden... Maar ook andere voedingsmiddelen voor het grootste plezier van onze smaakpapillen.
Aangenaam en attent personeel. Diverse en kwalitatieve producten! Zonder de mogelijkheid te vergeten van een product dat niet in de gebruikelijke winkels te vinden is.
Perfecte ontvangst door de baas die altijd het juiste woord heeft om te lachen. Kwaliteitsproducten en enorme keuze
Ongetwijfeld de winkel waar je moet zijn in de regio! Alles bevalt me: de eigenaars, het personeel, het concept, de producten, het decor, de proeverijen, de originele ideeën om cadeaus te geven, het goede humeur dat er heerst, enz. Kortom, alles! Veel succes aan het hele team.
Een must om een ​​geschenk van smaak en kwaliteit aan te bieden
Zeer vriendelijke ontvangst, zeer goed advies als je niets van rum weet.
Warm en vriendelijk welkom. Zeer grote keuze aan producten van alle soorten. Passend advies, gegarandeerde ontdekkingen
Hallo, Ik beoordeel 5 Als je van lokale, authentieke, made in Belgium producten houdt. Je zult niet teleurgesteld zijn. Bij elk bezoek een ontdekking of nieuwigheid. Zoveel smaak als geur Ik adviseer je met je ogen dicht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid