facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Coeur Joyeux

Au Coeur Joyeux

Info

Situé à 3km du centre de Tournai et à 1km du zoning de Marquain.
Retrouvez-nous dans un cadre conviviale.
Vous trouverez une carte impressionnante de bière



"Situé à 3 km du centre de Tournai et à 1 km du zoning de Marquain.Retrouvez-nous dans un cadre conviviale.Une terrasse cosy vous deconnectera d'une journée de travail, un billard français ou encore un jeux de fer vous attend pour une partie.Vous trouverez une carte impressionnante de bière à déguster.Une brasserie vous sera bientôt présenté composé de produits locaux.Nous disposons d'une salle d'une centaine de place.Au plaisir de vous voir pour partager un moment sympathique."
Adres: Chaussée de Lille 456, 7501 Orcq, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32470645229
Stad: Orcq
Route: Chaussée de Lille 456
Postcode: 7501


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 22:00
Dinsdag: 10:30 - 22:00
Woensdag: 10:30 - 22:00
Donderdag: 10:30 - 22:00
Vrijdag: 10:30 - 00:00
Zaterdag: 10:30 - 00:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Menu Coeur Joyeux, Au Coeur Joyeux carte, Restaurant avec terrasse Tournai, Restaurant Tournai, Restaurant Tournai pas cher, Le Coeur Joyeux Bailleul, La Terrasse, Tournai, Le Gaou, Tournai
Recensies
Zeer lekker gegeten voor een eerlijke prijs, bij een vriendelijke dame die zowel Nederlands als Frans spreekt. Je komt binnen via de café, waarna je om te eten naar achteren geleid wordt naar een mooi aangeklede eetruimte. Beide zijn dus mooi van elkaar gescheiden wat zeker een pluspunt is. Zeker binnen Gaan! Top!
Heel leuk restaurantje. Verwacht je niet als je er voor staat! Heerlijk gegeten!! Hond mocht mee naar binnen!
Bar - Restaurant zeer aangenaam en familie. Pluspunt is natuurlijk het grote buitenterras : Er zijn veel keuzes van a la carte maaltijden. We eten daar heel goed, raad ik aan Keuken: Bediening: Sfeer: Budget:
Heel goed eten. Snel geserveerd. Zeer mooi restaurant en zeer mooi terras van buiten zou je niet denken. Zeer vriendelijk personeel, vooral de jonge serveerster Viviane:. IK ADVISEER !
We gingen twee keer naar het gelukkige hart, de eerste keer was het erg goed en we aten goed, aan de andere kant de tweede keer een ramp ... We begonnen met een aperitief, de serveerster komt vragen of ze de afwas mag doen, ons antwoord: ja We waren met 8 personen en 10 minuten later groot maximum arriveren onze gerechten! Je zult me ​​dus moeten uitleggen hoe je in 10 minuten kookt voor 8 personen! Onze gerechten waren allemaal koud, 2 personen hadden tong genomen, koude vis eten is echt niet lekker en bovendien met veel graat erin! De steaks waren echt niet gaar en daardoor was het midden oneetbaar, … Gelukkig maakten we dat goed op de desserts. Eén ding is zeker, we komen niet terug. Iedereen was erg teleurgesteld.
Zeer warm welkom en altijd goed eten.
Lekker eten, toch een beetje twijfel over de echte zogenaamde Ierse entrecôte, hoewel uitstekend, zoals de service van de meiden, die perfect is qua timing en opvolging.nooit een hallo dankjewel of tot ziens gehad.. ... de man die aan de pooltafel zit of op de smartphone aan de bar ..... derde bezoek aan hen en hij verandert niet, dus we concluderen dat hij helemaal niet prettig is ..... het tegenovergestelde van zijn vrouw Een goede toehoorder.
Zeer goed gegeten en zeer warm welkom.
We gingen er als een groep heen en aten heel goed, slechts een paar dingen die schokkend waren, de galette des rois geserveerd en aangezien we maar met 4 waren voor deze, dachten we dat we de rest zouden delen toen de serveerster ons gewoon meenam en zeg de rest die we niet konden nemen! Allen hadden ons stuk gepakt en dus aangeraakt, het lijkt ons nu al niet logisch om een ​​grote galette te serveren als je weet dat het voor 4 personen is, geen koningin al lol.. en voor de hygiëne is het niet top!! Voorzie vooral op reservering kleine galettes! Het konijn was toch erg goed! Ik zal terugkomen..
Warm welkom in een mooie gezellige kamer. Zeer stevige maaltijd. Verschillende suggesties naast het menu. Bewerkte producten. Wijnen en drankjes tegen zeer betaalbare prijzen... Ik raad het ten zeerste aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid