facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Clair de ma Bulle

Au Clair de ma Bulle
Adres: Rue Jamodenne, 6900 Marche-en-Famenne, België
Telefoonnummer: 0496 61 25 16
Staat: Région Wallonne
District: Luxembourg
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Rue Jamodenne
Postcode: 6900


Recensies
Heel leuk en tof dit te kunnen doen. Is in de achtertuin van een huis. Zicht op een weide. Toilet buiten in hutje. Douche buiten, natuurdouche. Ontbijt redelijk duur voor wat er was, maar wel vers en van de streek. Binnen verwarming.
Super ervaring!
Echt een geweldige ervaring midden in de natuur. Heerlijke drankjes en regionale specialiteiten, die u tegen meerprijs vooraf kunt bestellen niet bijzonder goedkoop. De bubbel is mooi versierd. Als u even helemaal tot rust wilt komen, bent u hier aan het juiste adres. Je moet er echter wel op voorbereid zijn dat je midden in de natuur zit en er insecten om je heen zoemen. Zorg er bovendien voor dat u warme kleding meeneemt voor de nacht. Zelfs bij 32 graden overdag koelt het ‘s nachts enorm af. Helaas werkte geen van de zonnelampen in de bel. Op verzoek ontvingen wij een oplaadkabel voor minimaal één lamp - dit moet vooraf worden gecontroleerd voor de boekingsprijs. Prijzen worden vooraf gegeven en ter plaatse contant afgerekend, maar we hebben geen bevestigings-sms ontvangen zoals vermeld. Het ontbijt werd ook extra in rekening gebracht, wat wij niet gerechtvaardigd vonden. Helaas kregen we ook geen omelet.
In een landelijke omgeving zijn we een nachtje in deze bubbel ontsnapt dankzij de plek, de maaltijd en onze gastheren, Christophe en Caroline, die zeer gastvrij zijn en er alles aan doen om u een heerlijk verblijf te bezorgen. weelderige gerechten. Nogmaals bedankt voor hun welkom, ik kan het alleen maar aanbevelen!
Schitterende romantische avond in een magische bubbel! Onberispelijke locatie en maaltijden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid