facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au bon Thalassa

Au bon Thalassa

Info

[email protected]



"Camping te Bredene aan zee, stacaravans, chalets en kampeerterrein. Verhuring van eerste klas chalets."
Adres: Camping Thalassa, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 32487899267
Stad: Bredene
Route: Camping Thalassa
Postcode: 8450


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Location À Bredene Location À Bredene 510 meter Camping Astérix Rue duinenstraat , 200 8450 bredene
Camping 't Massenhof Camping 't Massenhof 1 km Super rustige kamping met leuke bewoners en vriendelijk onthaal.
L'Hippodrome L'Hippodrome 2 km Altijd goede sfeer,lekker eten een stella om U tegen te zeggen
Recensies
Kloote camping ik wil op bezoek komen bij een maat die in een tent daar slaapt en hij word van de camping gegooid omdat hij bezoek ontvangst. Zeker geen aanrader!!!!!
Top camping..! Vriendelijk uitbaters! Kids vermaken zich super! En de uitbater voetbalt zelfs met de kids mee..! Beloopbaarheid van de buurt: Winkels vlak bij Colruyt, aldi Strand vrij dicht bij.. Even de winkelstraat door en je bent er..
Waardeloze camping!!! Ik heb ze een e-mail gestuurd om een ​​plaats voor de tent te reserveren en ze vertellen me dat er geen plaatsen meer nodig zijn als die er eenmaal is. Maar wat merk ik als ik daar aankom, dat alles vol is en dat als ik niet wegga, ze de politie zullen bellen, gelukkig hebben een paar goede mensen me een andere camping aanbevolen CAMPING ASTERIX uitstekende camping die hier niets mee te maken heeft. Het verdient niet eens een ster. Ik raad het helemaal niet aan.
Deftige staanplek voor de caravan en tenten. Ook is het tof dat de hond mee mag. Wel spijtig van de zeer vuile wc's ondanks dat er gepoest werd. Toiletten: Mensen hun behoeftes zaten meer op de muren en op de wc brillen dan waar het moet. Vuil ondanks dat er gekuist werd. Geschiktheid voor honden: Mensen laten hun hond los op de weide waardoor er aanvaringen zijn tussen honden. Dit is niet zo leuk. Toch is het tof om de hond mee te kunnen nemen.
Saaie camping.weinig te beleven. Geen kantine.geen winkeltje. Veel hangjongeren die op springkasteel als de eigenaar zin heeft om de stekker in te steken als gekken te keer gaan tussen de kleine kindjes of op de grond liggen in de beperkte en matig onderhouden sanitaire voorzieningen Wel recente speeltuin.
Zeer goed gelegen, propere accomodatie. Kindvriendelijk, rolstoel geen probleem.
LEUKE CAMPING MEERMAALS GEWEEST
heel rustig en vriendelijk
Al 15 JAAR ..Onze tweede woonst .. Honden welkom ..
Ik vind het heel goed om op vakantie te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid