facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Bon Coeur 2

Au Bon Coeur 2
Adres: Chaussée d'Alsemberg 64 Alsembergsesteenweg 64 , Beersel 1654, BE
Telefoonnummer: 02 360 18 97
Stad: Beersel
Route: Chaussée d'Alsemberg 64
Huisnummer: Alsembergsesteenweg 64
Postcode: 1654



op zoek naar gerelateerd: au bon coeur 3, grieks restaurant halle, poseidon huizingen, het goede hart buizingen
Recensies
Ik heb onlangs een uitzonderlijk Grieks restaurant ontdekt dat me een onvergetelijke culinaire herinnering heeft nagelaten. Als u op zoek bent naar een plek om te genieten van heerlijk authentiek Grieks eten, raad ik u ten zeerste aan dit restaurant te bezoeken. Zodra ik aankwam, werd ik hartelijk verwelkomd door het vriendelijke en professionele personeel. Ik was onder de indruk van hun grondige kennis van de aangeboden gerechten en hun vermogen om keuzes aan te bevelen op basis van mijn voorkeuren. Het hoogtepunt van mijn bezoek was absoluut de tzatziki. Ik heb altijd van deze traditionele dip genoten, maar deze was gewoon geweldig! Naast tzatziki heb ik ook andere klassieke Griekse gerechten geprobeerd, zoals moussaka en ribbetjes. Elk was zorgvuldig voorbereid en elegant gepresenteerd. De gebruikte ingrediënten waren vers en van hoge kwaliteit wat een extra dimensie aan elk gerecht gaf. De service in dit restaurant is gewoonweg voorbeeldig. Mijn waterglazen waren altijd gevuld, mijn borden werden snel leeggemaakt en ze namen zelfs de tijd om ervoor te zorgen dat ik blij was met elk gerecht. Kortom, als u op zoek bent naar een Grieks restaurant van topkwaliteit, met ongelooflijk smakelijke tzatziki en een onberispelijke service, hoeft u niet verder te zoeken!!
Top restaurantje Waren nogthans redelijk laat 22.30u sluit normaal om 23u En mochten nog eten , bediening bleef met een lach ook al waren wij diegene dat ze niet op tijd gedaan hadden Eten was superlekker Leuke afsluiter van Avond
Heel erg lekker eten en geweldige service!! Zeker een aanrader :Eten: 5/5
gewoon uitstekend, super vriendelijk personeel. super lekker eten. ondanks corona gewoon takeaway gaan ophalen en nog altijd super lekker als je thuis komt, maar ook als je er gewoon plaatselijk gaat eten!
Een geweldige ervaring met een authentieke Griekse sfeer, De ribbetjes is hier zekere een aanrader! Ik kom zeker terug!
Uitstekende service, goed eten voor een zeer acceptabele prijs. De varkensbrochettes, ribbetjes en metze zijn om voor te sterven! De eigenaars zijn zeer vriendelijke mensen, die geven om hun terugkerende klanten. Top!
Eten koud vlees vol vet slechte champignonsaus
Zeer leuk restaurant, vriendelijk onthaald, zeer lekkere typisch Griekse keuken met open grill
Vriendelijk personeel simpel maar lekker, wel afhaal
Kleine porties voor het eten , de drank werd geserveerd uit grote flessen waardoor de bruis weg was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid