facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au Blanc Noir

Info

Services de blanchisserie à Roodebeek.



"Noir et Blanc est un magasin spécialisé en matériel hifi, home-cinéma et intégration audio/vidéo basé à Bruxelles depuis 1933.La magasin est animé par une équipe de passionnés qui seront vous transmettre leur passion pour la belle musique et les beaux équipements.Nous sommes spécialisés en particulier sur les platines vinyles, le streaming en audio mais aussi les casques audio pour lesquels nous avons le plus grand assortiment de Belgique en démonstration.Notre site de vente en ligne vous permet de commander nos produits de chez vous et de nous demander conseil par email.Depuis plusieurs années Noir et Blanc s'impose tout doucement comme le magasin hifi de référence à Bruxelles."
Adres: Roodebeek 463 (quartier Constellations), 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoonnummer: 0486609482
Stad: Woluwé-Saint-Lambert
Route: Roodebeek 463 (quartier Constellations)
Postcode: 1200


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Candle Woman Candle Woman 404 meter Nous ne sommes pas parfaites, mais nous sommes uniques.
Maison d'enfants 'picoti picota' Maison d'enfants 'picoti picota' 2 km "Besoin d’une crèche de confiance à Bruxelles ? Picoti Picota, qui est une crèch...
Confision Confision 2 km Nous sommes une entreprise qui produit des confitures authentiques à base de fruits i...
Mister Ice Mister Ice 3 km Vertaald door Google Heel serieus! Delighted! Origineel Très sérieux ! Ravie !
UECB UECB 14 km Union des étudiant(e)s camerounais(es) de Belgique
Recensies
Onlangs een mobile DAC met versterker van Violectric voor mijn Smartphone gekocht. Verkoper had op het einde nog een goede raad in petto: Gebruik de App UAPP in plaats van Tidal. Blijkt dus inderdaad een gouden tip te zijn, waarvoor Dank !!!
Goed vrijblijvend en deskundig advies.
Groot assortiment high end geluid installaties.
Zwart wit, mooi bord, veel keuze. Mensen die de tijd nemen, in deze wereld waar alles te snel gaat! De webshop is top. Kortom, een plek waar we graag meer tijd zouden willen doorbrengen.
Gastvrij en zeer goed gevuld met een ruime keuze aan hardware. boek uw afspraak als u een koptelefoon wilt proberen, ze nemen het serieus om u ze te laten proberen in de meest "schoon" klinkende omgeving oftewel niemand die praat of geluid maakt terwijl u ze probeert
Een bekende en frequente plek voor elke audiofiel. Een goed gevuld assortiment voor elk budget, plus advies. Ik heb daar zojuist de Feliks Audio Envy-koptelefoonversterker gekocht nadat ik auditie had kunnen doen voor een Auris Nirvana IV, aangezien de Envy niet ter plaatse beschikbaar was. Ik nam het advies om naar de Envy te gaan en deed het goed. Het is een moordenaar met mijn Audeze LCD 4-koptelefoon waarvan ik het ware potentieel aan het ontdekken ben. Uitstekend advies voor de stroomkabel. Ze bewijzen ook hun nabijheid tot hun leveranciers door zeer snel de nodige informatie te verkrijgen. Goed gedaan en bedankt!
Tussen de bestelling en de ontvangst ervan: minder dan 24 uur. Het advies is wijs, openhartig en nauwkeurig. De aangeboden apparatuur is naar het imago van de woning, kwalitatief en scherp. Focal Celestee-koptelefoon en DAC - iFi Go Bar-versterker voor mobiel en zittend luisteren. Zoals ik aan Maurizio schreef als bedankje, is de set zijn 5 sterren waard. Een essentieel adres, ook voor elke amateur die een beetje respect heeft voor muziek.
Een uitstekende winkel voor liefhebbers van muziek en goed geluid, zoals ik. Ik waardeer de beschikbaarheid van het team enorm, dat altijd de tijd neemt om naar mijn wensen te luisteren, rekening houdend met mijn budget. Ik heb mijn luidsprekers bij hen gekocht, evenals verschillende cartridges afspeelkop voor mijn vinyl. Elke keer was hun mening relevant en kon ik het product kopen dat aan mijn verwachtingen voldeed. Ik kon er ook op rekenen dat ze ter plekke een wat recalcitrante cel repareerden nu klinken mijn vinyls weer goed. Ik raad dit adres echt aan!
Ik heb daar net een draaitafel gekocht, heel goed advies van de verkoper voor een neofiet zoals ik. Ik zal zeker teruggaan om mijn installatie te voltooien.
Ik heb zojuist de THORENS TD 148A draaitafel aangeschaft; Ik kreeg uitstekend advies van de winkel. Eerlijk gezegd gaat deze relationele kwaliteit maar al te vaak verloren. Hier beantwoorden we je met gepersonaliseerde berichten en ik heb er gewoon spijt van dat ik ver van deze winkel ben, want anders zou ik hun deur met plezier openen in plaats van via internet te kopen. Aarzel niet, ook niet vanuit Frankrijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid