facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Au 1912

Au 1912

Info

A deux pas des Grottes de Remouchamps, le Mille Neuf Cent Douze vous accueille tous les jours avec ses cuisines ouvertes Non-Stop de midi à 22h.

Geschiedenis

Au 1912
Brasserie - Restaurant – Réceptions – Traiteur

A deux pas des Grottes de Remouchamps, le Mille Neuf Cent Douze vous accueille tous les jours avec ses cuisines ouvertes Non-Stop de midi à 22h. Pour un rafraichissement en terrasse, un lunch, un plat ou un repas complet, mais aussi pour vos dîners, réunions et fêtes. Nouvelles suggestions chaque mois en fonction des produits de saison.

Retrouvez la carte sur notre site : www.au1912.be

A côté des grottes de Remouchamps et du Monde Sauvage d’Aywaille.

Au 1912
Rue de Louveigné 7 4920 Remouchamps Tel : 04 367 13 45 www.au1912.be



"ZOË ET SON ÉQUIPE SONT HEUREUX DE VOUS ACCUEILLIR DANS LE TOUT NOUVEAU CADRE DU RESTAURANT "AU 1912" DANS UNE AMBIANCE À LA FOIS CHALEUREUSE ET AÉRÉE. NOUS PRIVILÉGIONS LES PRODUITS FRAIS ET D’UNE QUALITÉ DE TRÈS HAUT NIVEAU. LA PLUPART DE NOS PRÉPARATIONS SONT FAITES 'MAISON', UN RÉEL GAGE DE QUALITÉ POUR NOS CLIENTS. VOUS POUVEZ ÉGALEMENT PROFITER DE NOTRE TERRASSE PANORAMIQUE ÉTÉ COMME HIVER !NOUS DISPOSONS EGALEMENT D' UNE MAGNIFIQUE SALLE DE RECEPTION D'UNE CAPACITE DE 100 PERSONNES.TOUTES NOS SALLES SONT ÉGALEMENT À LOUER POUR TOUS VOS ÉVÉNEMENTS. MARIAGES, ANNIVERSAIRE, BAPTÊMES, ENTERREMENTS, FÊTES, ..."
Adres: Route de Louveigné 7, 4920 Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04 367 13 45
Stad: Remouchamps
Route: Route de Louveigné 7
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: Cafe Remouchamps, Hotel Bonhomme Remouchamps, Grotten Remouchamps tickets, Inkom grotten van remouchamps, Grotten van Remouchamps korting, La Maison, Aywaille, Le Banneway, Privilège Aywaille menu
Recensies
Ik kreeg een tafeltje boven en werd snel geholpen door een aardige dame. Terwijl je op je eten wacht krijg je een schaaltje olijfjes en een toastje. Frites en salade waren goed. De steak was niet echt medium zoals ik het besteld had, maar verder was het een lekker stuk vlees. Ook een kleine tip; als iemand steak besteld, geef er dan ook een steak mes bij. Na het eten kreeg ik nog een klein glaasje shotje van het huis. Verder lekker gegeten en ontspannen gezeten. De dag erna heb ik eendenborst gegeten. Verse groenten, lekkere patat, vlees was goed maar kon ook iets malser. En ook een ander mes. Geen mes om je boterham mee te smeren. De zaak ziet er verzorgd uit. Ik kom hier wel terug
Gezellig restaurant. Eten is goed. We hadden steengrill besteld. Was wel jammer dat al het vlees al direct tijdens het serveren al op de hete steen lag. Steen koelt redelijk snel af waardoor het spannend is of het stukje kip op tijd gaar is. Graag meteen extra bestek geven zodat je voor het omdraaien van je vlees niet het bestek hoeft te gebruiken waarmee je ook moet eten.....
Mooie brasserie met ruim terras, vriendelijke bediening.... Klassieke kaart, lekkere gerechten en democratische prijzen
Hier gelunched met 4 personen. Het eten was goed, zeker de panini mozzarella tomaat. Helaas zat er wel een haar in mijn salade. In de keuken worden namelijk geen haarnetjes gebruikt. In plaats van een tosti kun je beter kiezen voor de panini ham-kaas, deze is lekkerder en goedkoper. Het schoonmaken van de tafels gaat wel een beetje met de Franse slag.
Niet geholpen, toen maar zelf een tafel uitgezocht en zelf een kinderstoel gaan halen. Allemaal jonge jongens in de bediening die niks uitstralen en niks zien want we werden niet geholpen dus zijn we waar weer met het gehele gezin vertrokken.
Heel lekker en goede bediening.. Hier komen we met plezier nog terug..
Nemen helaas niet op als je tot 3x toe telefoneert nog voor ze open gaan. Dan maar tot daar gewandeld om te horen dat ze volzet waren Kan gebeuren, al leek me dat wel heel merkwaardig. Hoe dan ook, erg onvriendelijk de telefoon niet op te nemen, volzet of niet.
Heel lekker gegeten, de bediening was super. Heel gezellig!Eten: 5/5
Twee avonden achter elkaar gegeten. Enorm lekkere gerechten van hoge kwaliteit Parkeren: Gratis parkeren aan de weg, let op borden!
Heerlijk gegeten in dit mooie restaurant met zeer vriendelijke medewerkers. Vóór het diner een klein schaaltje met olijven gekregen en na het diner een klein shotje van de zaak. Een aanrader. Het was . dit restaurant!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid