facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ATROX

ATROX

Info

ATROX is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonwering en outdoor living. We bieden onze klant een totaaloplossing van aankoop tot afwerking, zelfs de werken die voor de levering moeten gebeuren nemen wij voor u in handen.



"ATROX is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonwering en outdoor living. We bieden onze klant een totaaloplossing van aankoop tot afwerking, zelfs de werken die voor de levering moeten gebeuren nemen wij voor u in handen."
Adres: Thomasboslaan 104 bus 2, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 089 20 60 39
Stad: Maasmechelen
Route: Thomasboslaan 104 bus 2
Postcode: 3630



op zoek naar gerelateerd: Terrasoverkapping Maasmechelen, Ersol, Zonneluifel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stoffen Design Stoffen Design 1 km Als beginner goed op weg geholpen. Fijne winkel met veel keuze.
Ersol terrasoverkappingen bvba Ersol terrasoverkappingen bvba 3 km Je bent op zoek naar een overkapping? Dan ben je bij Ersol terrasoverkappingen aan he...
GEA Uw Belgische partner in interieurtextiel GEA Uw Belgische partner in interieurtextiel 4 km Think Global, Buy Local! Gea is een Belgische onderneming. Onze collectie is perfect ...
Stoffendesign deco Stoffendesign deco 4 km Veel stoffen aan goede prijzen
Plexilux Plexilux 5 km Heel fijn contact gehad. Ze denken mee in iedere situatie en proberen er samen met je...
Recensies
Gisteren schuifglas op teras geplaatst en een zonnenluifel door twee vak mensen van ATROX zeer tevreden zo mooi afgewerkt door twee vak mensen die zeer proper werken mijn apartement heeft dierect een meerwaarde gekregen .ook zeer snele levering door ATROX ik en mijn vrouw zijn zeer tevreden en blij dat we voor ATROX hebben gekozen
Via TV Limburg zijn we bij Atrox terecht gekomen.Ons huis heeft redelijk wat hoeken en kantjes dus om terrasoverkapping volledig dicht te plaatsen was geen makkelijke opdracht. Toen we daar aankwamen werden we vriendelijk ontvangen door Fabio en luisterde hij aandachtig naar wat wij in gedachten hadden.Na een huisbezoek door Fabio en Illario merkten we direct hoe zij meedachten en dat gaf ons een zeer betrouwbare indruk.Fabio en zijn team hebben meegezocht naar de beste oplossingen om tot een mooi resultaat tekomen. Wat geen gemakkelijke opdracht was is tot een mooi einde gekomen Samengevat: jullie zijn een top team we hadden geen beter adres kunnen vinden voor ons projectje dan Atrox.Doe zo voort!
We zijn een aantal keer informatie gaan vragen over alluminium rolluiken en later informatie over een terrasoverkapping. Fabio en Yolanda hebben ons telkens een uitgebreide en gedetailleerde uitleg gegeven hierover. Bij eventuele vragen reageerden ze direct. Bij akkoord zijn ze deze komen opmeten en nadien komen plaatsen. De jongens wisten perfect waar ze mee bezig waren, waren vriendelijk en zeer ordelijk. We hebben bij hun dus een goede keuze gemaakt: Robin & Sanne
Atrox luisterde aandachtig naar onze wensen, gaf ons gericht advies en stelde daarna een zeer aantrekkelijk ontwerp voor dat perfect aansloot bij ons. Een vlotte plaatsing, nauwgezette afwerking door een vriendelijke en vakbekwame ploeg maakt dat we opnieuw voor deze firma zouden kiezen. Een echte aanrader!
Vanaf de offerte tot en met de plaatsing, alles verliep prima. Prijs, leveringstermijn, afwerking, … iedere belofte werd zorgvuldig nagekomen! Zeer tevreden over het resultaat en de vakmensen die ons poolhouse geplaatst hebben!
Zeer vriendelijk, professioneel team dat ook meedenkt en oplossingen zoekt. Prima afwerking, heb een vaste zonneluifel met screen laten plaatsen en ben super tevreden!!! Een aanrader!!!
We hebben gezocht naar een geschikte partner, niet alleen voor het plaatsen maar ook die wil meedenken over datgene wat wij willen. Bij deze kunnen wij Atrox aanbevelen voor deskundigheid en service! Job well done.
Bij ons eerste bezoek in de showroom hadden we direct een heel goed gevoel. Ze helpen je echt meedenken om te realiseren wat je echt wil. Super vlotte communicatie. Als je vragen hebt krijg je zeer snel een mailtje terug. Ondertussen is fase 1 van onze overkapping geplaatst en zijn hier super tevreden van!! Heel mooi afgewerkt en alles netjes achtergelaten. Enorm vriendelijke vakmannen, die weten hoe belangrijk de wens van de klant is!! Kijken uit naar fase 2. Hebben hier alle vertrouwen in dat het nog mooier word. Jullie zijn een topteam!!!
De mannen van Atrox die bij mij thuis zonnewering en plisedeuren geplaatst hebben kennen hun vak. Deskundige aanpak. Korecte en vlotte plaatsing . Goede en propere afwerking. Nodige uitleg achteraf. Een woord TOP.
Een beetje lang moeten wachten op het hout maar daar kan Atrox niets aan doen. Zeer propere afwerking en goede communicatie met het bedrijf! Echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar ATROX met het openbaar vervoer


Maasmechelen Luyckxstraat 40 meter
65
Maasmechelen Luyckxstraat 40 meter
725
Maasmechelen Luyckxstraat 60 meter
65
Maasmechelen Luyckxstraat 60 meter
725
Maasmechelen Windelsteen 280 meter
65

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid