facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ATRAC

ATRAC

Info

VERKOOP van STAS-trailers op maat van de klant. VERHUUR van zelflossers en kippers voor segmenten bouw - recyclage - agro. AAN- EN VERKOOP van gebruikte zelflossers en kippers, alle merken. ONDERHOUD, HERSTELLINGEN en 24/24 DEPANNAGE van trailers.

Geschiedenis

ATRAC is reeds 20 jaar actief in België als vaste partner van STAS nv, de producent van hoogwaardige zelflossers en kippers. Voor de STAS groep, verzorgt ATRAC het exclusieve dealership waar service aan de eindklant en eindgebruiker centraal staat.



"ATRAC is dé specialist op het vlak van kipper en zelflossers:- Verkoop van het STAS productgamma op maat van de klant.- Verhuur van zelflossers en kippers voor segmenten bouw - recyclage - agro.- verkoop van gebruikte zelflossers en kippers.- Herstellingen, technische ondersteuning, garantie-afwikkeling van alle componenten en 24-uur-depannagedienst"
Adres: Steenovenstraat 5, 8790 Waregem
Telefoonnummer: 0032 56 62 75 57
Stad: Waregem
Route: Steenovenstraat 5
Postcode: 8790


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Oplegger huren, STAS Agrostar te koop, Walking floor te koop, STAS kipper onderdelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I love my STAS I love my STAS 190 meter Specialist in designing and producing tippers and moving floors.
Intervervoer De Leersnijder Intervervoer De Leersnijder 7 km Intervervoer met kipper en kraan voornamelijk in België en Noord-Frankrijk.
Caen Express Caen Express 15 km Caen Express
Recensies
Goede service
Vlotte service
Zeer vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid