facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AtKarl

Info

Je bent al een tijd bezig met sociale media voor je zaak of organisatie, maar je scoort toch niet zo goed? Of je hebt nog geen sociale media? Tijd om daar verandering in te brengen: atKarl zorgt ervoor dat je wél zal scoren.



"Hulp nodig met sociale media? Je bent al een tijdje bezig met Facebook, Instagram en andere LinkedIn's voor je zaak of organisatie, maar het loopt niet zo vlot meer? Je wil wel eens weten wat je beter kan doen. Of je hebt dat sociale mediazootje altijd van je weggeduwd, wegens geen tijd en nog minder goesting. Maar je weet dat er je er dringend aan moet beginnen. Misschien heb je gewoon een duwtje in de rug nodig, in de vorm van advies en begeleiding: @Karl zorgt ervoor dat je wél zal scoren."
Adres:
Stad: Oudenaarde


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slingshots Media Slingshots Media 2 km Slingshots Media is de partner om uw zaak digitaal te helpen groeien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid