facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor atJari - Snel in IT. Sterk met Mac.

atJari - Snel in IT. Sterk met Mac.

Info

U kan bij atJari terecht voor alle vragen over en problemen met uw MacBook Pro, iMac, Mac mini of Mac Pro.



"Apple Mac: u kan bij ons terecht voor alle vragen over en problemen met uw IT en in het bijzonder MacBook Pro, iMac, Mac mini, Mac Pro en iPhone/iPad. Adviseren, installeren, beheren en repareren, atJari regelt het met een glimlach. Wij bieden u een kwalitatieve en betaalbare service, zowel voor particulieren als bedrijven."
Adres: Leuvensebaan 236, 2580 Putte (Belgische gemeente)
Telefoonnummer: 0473677053
Stad: Putte
Route: Leuvensebaan 236
Postcode: 2580


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spot Group Spot Group 5 km Ik koop hier alles, steeds goed geholpen.
It Spot - Spot Group It Spot - Spot Group 5 km Ruime winkel met uitgebreid assortiment. Al enkele malen langsgeweest en steeds gevon...
Recensies
Zeer aan te bevelen. Geweldige kennis, service en klantgerichtheid. Kortom ik ben super geholpen door dit bedrijf.
top ervaring , snelle service weet waar hij mee bezig is
Jari levert uitstekende service! Binnen de 24h had ik opnieuw een snel functionerende Appel MacBook Pro. Bovendien aan een zeer aanvaardbare prijs. Zeer tevreden. Ik kan hem aan iedereen aanraden die ook zijn/haar laptop wil upgraden.
Na al verschillende pogingen ondernomen te hebben om mijn oudere Macbook Pro te herstellen, heb ik het contact van Jari gevonden. Jari reageerde onmiddellijk op mijn vraag en dankzij zijn kennis en ervaring was mijn Macbook in een mum van tijd terug operationeel. Ik weet nu waar ik in de toekomst altijd snel en professioneel geholpen kan worden.
Super vriendelijk! Super service! Transparante informatie! Zeker een aanrader!
Super snelle service en zeer goed in communicatie!
Zeer professionele hulp !!! ' 's morgens problemen met mijn mail en 's namiddags al opgelost en dit alles aan een correcte prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid