facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ath Wok Time

Info

Honorable client,

Soyez le bienvenu dans notre restaurant-une cuisine pleine de saveurs avec differentes specialitiés: Chinoises, Japonaises, Thaï...

Adres: Rue des magnolias 3, 7800 Aat
Telefoonnummer: 068336888
Stad: Ath
Route: Rue des magnolias 3
Postcode: 7800


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Time Wok, Trattoria Ath, Wok Ninove, Wok ath facebook
Recensies
Heel groot restaurant, er zat zodanig veel volk dat er veel van het buffet constant op was. We hebben niet van alles kunnen proeven daardoor. Ook waren er een aantal dubbele boekingen waardoor onderandere wij en nog andere moesten wachten op hun tafel.
Prijs kwaliteit is top, mooi interieur en zeer net, aangezien deze wok zéér groot is heb je helemaal geen last van lawaai. Hier komen we zeker nog terug. Op de middag kan je hier lunchen voor 12€ en 6€ drankenbuffet, ‘s avonds is het 24€ en 8€ drankenbuffet.
Super mooie , grote wokrestaurant. Met een kidscorner.. .
Heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. Zeer vriendelijk personeel die snel de drank bijvullen als je het bijna op hebt. Dit terwijl we ook voor 8 euro vrij drinken hadden genomen. Fijne avond gehad hier.
Zeer goede wok, juist als er veel volk is kan er veel lawaai zijn. Wij zijn op zondag geweest en er was nog een gerecht die op kleine loempia geleek en die was precies blijven liggen van de zaterdag, taai precies rubber. Verder zeer propere zaak.
Prijs kwaliteit zeer lekker en groot aanbod aan eten
Zeer lekker,niet duur en a volonte. Meer moet dat niet zijn.
Lekker maar de muziek word ik gek van
Omdat daar kon spelen en het was lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid