facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Athénée Louis Delattre Fontaine L'Evêque

Athénée Louis Delattre Fontaine L'Evêque

Info

Athénée Royal Louis Delattre.
Page officielle.
Enseignement secondaire proposant du général et du technique qualifiant.

Adres: Rue de l'Athenée, 32, 6140 Fontaine-l'Évêque
Telefoonnummer: 071/ 52.35.23
Stad: Fontaine-l'Évêque
Route: Rue de l'Athenée, 32
Postcode: 6140


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 12:45
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rue Louis Delattre Fontaine lEvêque, Athénée Royal Louis Delattre direction
Recensies
Het is een normale school met geweldige docenten en goed management. De gerechten zijn goed. Ik beveel ten zeerste de toast met honinggeitenkaas aan die ik erg lekker vond. Over de docenten kan ik geen oordeel geven, want ieder heeft zijn eigen visie op de wereld en de mensen om hem heen. Kortom, het is een redelijk goede school, de negatieve meningen zijn toch zeker studenten die problemen hadden met de school, hoe dan ook, ik vind het leuk
deze school is de slechtste middelbare school die ik ooit heb gezien de leraren lachten je alleen uit hij trekt je altijd naar beneden ze lachten me alleen uit ze moedigden me nooit aan het ergste waren de leraren van de middelbare school Ik viel vanwege hen op deze school Ik heb meegemaakt dat jongens in mijn klas poetsen. Ik werd lastiggevallen en de leraren sluiten hun ogen daarvoor. Ik kan niet vergeten dat we geruchten hebben gecreëerd. Het is me serieus, maar het kan ze niet schelen, ze moedigen ronduit aan
Ik vind deze school echt niet leuk. of het nu de leraren of de opvoeders zijn, niets gaat goed. Ik heb daar mijn eerste en tweede middelbaar gedaan, en het was een schandaal. Ik heb besloten om dit jaar van school te veranderen, want ondanks de verschillende klachten die we hebben ingediend, is er niets geregeld. een leraar deed me een aantal niet erg goede voorstellen, ik kreeg te horen dat we met de leraar zouden praten, ik was er niet als eerste om over hem te klagen. achteraf wees hij me met een schaar op minder dan een centimeter van het gezicht, de leraar vroeg me de papieren op de grond op te halen, terwijl ik de hele cursus niet aanwezig was omdat hij me had gestuurd om karton te zoeken in het etablissement, dus ik weigerde, en dat was de reactie. Dus besloot ik naar de superieuren te gaan, mijn vriendin had een foto gemaakt van de leraar met zijn schaar, maar ons werd verteld dat we ongelijk hadden voor de foto en dat het onze schuld was voor de schaar. eerlijk gezegd geen sympathie, hij wacht misschien op een dode student om te reageren. Ik raad het absoluut niet aan. de leraren houden ons helemaal voor hun hond, ze spreken slecht tegen ons, vragen dat we respect voor hen hebben maar hebben het niet voor ons. dit verschrikkelijk!!
ondanks dat fontein mijn laatste oplossing was, was ik er liever nooit heen gegaan, alles is schandalig, de studenten, de docenten, de opleiders, de werkwijze.. Ik werd twee jaar lang lastiggevallen en het waren de enige jaren die ik daar deed, ik had een beproeving, er moesten veel dingen worden geregeld en er werd niets gedaan. Ik bleef in ontkenning en onbegrip gedurende twee jaar... Ik raad je deze school niet aan, er wordt niet voor intimidatie gezorgd, de leraren helpen je niet en nemen de tijd niet, we moeten het alleen redden. En de sfeer!! Het ergste is dat het management daar nooit iets voor je zal doen, of het nu mentaal, fysiek, verbaal, op de netwerken, in de klas en al het andere is dat je maar kunt bedenken.
Opendeur deze zaterdag 7 mei 2022, we konden de school bezoeken waar ons kind volgend jaar naar toe gaat en een praatje maken met de leerkrachten. De school ziet er erg mooi uit, de omgeving is aangenaam en de infrastructuur goed onderhouden. De docenten en directie luisteren naar ouders en leerlingen. Op dit moment lijkt het een goede school en een goede plek om te wonen en te groeien.
Als je wilt dat je kinderen in elkaar geslagen worden in het bijzijn van leraren in de klas en niets doen, dan is dit de school voor jou! En als uw kind graag slaat zonder gestraft te worden, dan is er jackpot, het is duidelijk zijn paradijs voor hem. Als je ooit de veiligheid van je kind wilt, ga dan je gang.
School die pesten promoot. "Kan een student niet voor examens ontslaan" Hoewel deze een andere student in elkaar slaat. Leraren die leerlingen aanmoedigen om anderen te pesten, lachen als leerlingen gepest worden en prijzen degenen die pesten. Afgezien van een leraar die er was om te verdedigen, zijn de rest echte pestkoppen. Iedereen die zich probeert te "verdedigen" wordt gestraft.
Ik ging daar naar school klas van 84, sommigen waren uitstekende leraren, anderen waren op zijn best middelmatig. Ik gaf die school 2 sterren omdat ik daar mijn liefje van de middelbare school, nu vrouw, heb ontmoet. De directeur vertelde me toen dat ik niet deugde en dat ik zou eindigen met een ellendig leven als schaapherder in Lozère Frankrijk. Nou, de zwendel is geplant, ik spreek drie talen, ik woonde en werkte 30 jaar in Canada, werd een Canadees staatsburger en vergaarde genoeg flouze om met pensioen te gaan op 55 pinnen in de zon aan de Ecuadoriaanse kust. Hoe is dat voor een mislukking, idioot?
We praten over slechte studenten... maar als we sommige leraren zien, begrijpen we het!! Het pact van uitmuntendheid ... een mooie domheid ... toch is het elders niet beter.
Geweldige school en de directeur en super vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid