facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ateljee Boekee

Ateljee Boekee

Info

Creatieve bloemen workshops / Boekee's op bestelling / Bloemenstyling (trouw)feesten



"Hou je van bloemen die anders zijn? Ontwerpen die een losse, ongedwongen sfeer uitademen maar toch stijlvol zijn? Een mix van verse en gedroogde bloemen die blenden met de rest van de styling? Dan is Ateljee Boekee jouw ideale partner!Ik ben Katrien en met Ateljee Boekee zorg ik voor origineel en persoonlijk bloemwerk op jouw huwelijk, bedrijfsevent of verjaardagsfeest. Een weelderig bruidsboeket, een prachtig aangeklede zaal met een bloemenwolk als eyecatcher, feesttafels versierd met unieke bloemencombinaties … Het maakt je bijzondere dag nog mooier!Benieuwd naar de vele mogelijkheden of wens je graag mijn trouwbrochure te ontvangen met richtprijzen? Neem dan zeker een kijkje op mijn website!"
Adres:
Telefoonnummer: 0494/71.22.37
Stad: Lede



op zoek naar gerelateerd: Bloemen huwelijk, Bloemen trouw prijs, Bloemen decoratie huwelijk huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flowers Art Van Parys Flowers Art Van Parys 570 meter Passie voor bloemen en planten. Creatief werken met nieuwe en bestaande materialen .T...
Annick Van Wesemael - Bloemen En Accenten Annick Van Wesemael - Bloemen En Accenten 2 km Prachtige boeketten en steeds vriendelijke bediening !
Bloemenatelier Vera Bloemenatelier Vera 2 km Heel vriendelijk en mooi gerief
Recensies
Katrien verzorgde de bloemen voor ons trouwfeest en het was helemaal perfect! Zo genoten! Een toffe madam met een vlotte babbel die weet van aanpakken :.
Een prachtig huwelijksweekend in de Belgische Ardennen voor F&F waar Katrien het bloemwerk heeft verzorgd. De bloemen hebben echt al onze verwachtingen overtroffen, waarvoor duizendmaal dank. Ik heb onze samenwerking als erg prettig, professioneel en ontspannen ervaren. Nogmaals dank Katrien en hopelijk op naar nog vele samenwerkingen. Liefs Lisanne - Your Weddingplanner
Ateljee Boekee verzorgde de bloemen voor ons trouwfeest van a tot z . Super tevreden van de service, communicatie en uitwerking. We zouden het zo opnieuw doen. Aanrader!
Katrien maakt niet alleen de allermooiste boeketten en haarkammetjes, maar ze is dan ook nog eens heel aangenaam in de omgang! Ze luistert naar je wensen en weet meteen wat je wilt. Ik had het niet anders gewild! Dank je wel, Katrien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid