facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier-venustas , wilfried de cock

Atelier-venustas , wilfried de cock

Info

zelfstandig kunstenaar / beeldhouwer

Geschiedenis

Wilfried De Cock is een kunstenaar die zich bezighoud met de beeldhouwkunst in bijna al zijn facetten . Hij heeft een voorliefde voor de oude ambachten en de vernieuwende hedendaagse technieken die voor hem een onderdeel vormen van zijn kunstenaarschap .



"Zelfstandig kunstenaar die werkt zonder tussenkomst van een galerij en ervan geniet om rechtstreeks mensen te ontvangen in zijn eigen beeldentuin dat grenst aan zijn atelier en woonplaats . Altijd te bezoeken na een afspraak op 0497/669492"
Adres: Meyerveldstraat 63, 3202 Aarschot
Telefoonnummer: 0032497669492
Stad: Aarschot
Route: Meyerveldstraat 63
Postcode: 3202


Recensies
Ongelooflijk Prachtig!!! Ware Kunstenaar!! Zeer productieve meesterlijk creatieve geest die deze plaats heeft omgetoverd tot een eigenzinnige oase!! Zelfs de tuin is archictecturaal een openbaring. Zijn keuzes en materialen zijn enorm veelzijdig!! Dit moet je zien! Alsook zijn "vogel-locker 1" staat wat verderop. Kunst! Ware Kunst!
Heel vriendelijke ontvangst in atelier Venustas en mooie tuin met prachtige kunstwerken. Een bezoek meer dan waard!
Een echte beleving om deze mooie beelden te mogen bewonderen. Het atelier werd opengesteld door de zeer vriendelijke kunstenaar, Wilfried.
Prachtige rustige omgeving waarin de beelden in brons, cortenstaal en hout, mooi gedoseerd geïntegreerd zijn. Het lijkt of de bronzen beelden met poëtische of filosofische inslag u zomaar tegemoet komen. De kunstenaar is aanwezig en geeft graag meer uitleg. Ook over de kleinere beeldjes in divers materiaal in zijn binnen-exporuimte. Een aanrader
Zeer mooie aangelegde tuin, de beelden maken het geheel helemaal af, prachtig Zeker de moeite om te bezoeken, prachtig
PROFICIAT ! Wilfried is blijkbaar een kunstenaar op velerlei vlakken .
Tentoonstellingstuin van de werken van kunstenaar met nen hoek af.
Mooi ingericht met even mooie beelden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid