facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Théâtre Jean Vilar

Atelier Théâtre Jean Vilar

Info

Un théâtre de créations au coeur de Louvain-la-Neuve

Geschiedenis

Théâtre de créations, l'Atelier Théâtre Jean Vilar propose aux spectateurs un éventail de spectacles classiques et contemporains, d'auteurs belges et étrangers. Il invite également de prestigieuses compagnies belges et étrangères. L'Atelier Théâtre Jean Vilar présente ses spectacles principalement dans trois salles : le Théâtre Blocry, le Théâtre Jean Vilar et l'Aula Magna.

Administration : +32 (10) 47 07 00 - [email protected]
Réservations : 0800/25 325 - [email protected]

Représentations :
- lundi, mardi, mercredi, vendredi, samedi : 20h30
- jeudi : 19h30
- dimanche : 16h00



"Salle principale du Vilar. Actuellement en rénovation. Nos spectacles continuent dans d'autres salles"
Adres:
Telefoonnummer: Réservations : 0800/25 325
Stad: Louvain-la-Neuve


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:30
Dinsdag: 10:30 - 18:30
Woensdag: 10:30 - 18:30
Donderdag: 10:30 - 18:30
Vrijdag: 10:30 - 18:30
Zaterdag: 10:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Ferme du Biereau, Théâtre jean Vilar coronavirus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Théâtre Universitaire de Louvain - TUL Théâtre Universitaire de Louvain - TUL 636 meter Vertaald door Google Kot à projet dat vele theateractiviteiten organiseert waaronder ...
Mime Hic Mime Hic 949 meter Mime Hic est un garçon muet. Il raconte son quotidien à l'aide de ses expressions fac...
Recensies
Ik heb een geweldige avond gehad met deze prachtige show op de Callas, tot in de perfectie belichaamd door de sopraan Anne Renouprez. Bij aankomst ontdekking van Waterloo-bier, ontmoeting met supervriendelijke Sylvie, evenals Thomas in de vestiaire. De kamer is middelgroot, lekker zitje en dichtbij parkeren, top!
Een klein theater met comfortabele rode stoelen. Kom kijken naar de show Art of Laught
Te vermijden vooral vanwege sommige studenten AIF vanavond die niet weten hoe ze moeten zwijgen! Ze hebben alles verpest! Ik ga daar geen stukken meer zien... Jammer
Prachtig stuk gisteren ontdekt in het theater Jean Vilar!! De drager van de geschiedenis heeft me gewonnen!! Ritmisch, creatief, uitzonderlijk rijk, de verrukking van woorden... Fantastische acteurs. Een aanrader. Ze komen terug in oktober november!!! Bedankt aan het theater voor het opvoeren van toneelstukken van zo'n kwaliteit!
Gebrek aan respect voor mensen met beperkte mobiliteit door het receptiepersoneel. Des te triester is het dat de programmering van kwaliteit is.
Theater met mooie rode fauteuils, oud gebouw maar altijd met zorg en vriendelijkheid ontvangen. Mooie stukken vertegenwoordigd, bedankt voor deze goede tijden!
Gezellige showlocatie. Programmeren voor iedereen. Warm welkom. Boven open haard met bar en kleine snack mogelijk. Comfort van de stoelen in de eetkamer een beetje beperkt.
De line-up varieert met een aantal zeer goede shows. Abonnementsbeheer is nogal rommelig en ongeorganiseerd. Wel goede theateravonden.
Klein intiem theater. We voelen ons dicht bij de acteurs. Zelfs op de achterste rij kun je heel goed zien. Aangenaam en behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid