facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Opregt

Atelier Opregt

Info

Atelier Opregt is ontstaan uit een passie voor creativiteit. Het steeds op zoek gaan naar welgemeende ontwerpen die warm en vol passie zijn.



"Atelier Opregt is ontstaan uit een passie voor creativiteit. Het steeds op zoek gaan naar welgemeende ontwerpen die warm en vol passie zijn. Ik hou ervan om naar jullie verhalen te luisteren en dit vervolgens te vertalen in een persoonlijk ontwerp. Het samen op zoek gaan naar een design dat een sterke betekenis heeft en jullie gelukkig maakt op een belangrijk moment in jullie leven of carrière.Er wordt steeds geopteerd voor maatwerk waarbij het ontwerp in haar eenvoud siert. Het proces dat we samen doorlopen is minstens even belangrijk. Ik schenk veel aandacht aan persoonlijke gesprekken en samen een band opbouwen. Alles wordt tot in de puntjes op elkaar afgestemd & samen doorlopen we een traject tot het geheel perfect bij jullie past!"
Adres:
Telefoonnummer: +32495314053
Stad: Bree


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
architekt-nburo architekt-nburo 2 km Altijd tevreden geweest van de geleverde werken!!!
Out of the Box Interior Out of the Box Interior 2 km "Out Of The Box Interior" biedt interieuradvies en interieurstyling voor particuliere...
1linertutorials 1linertutorials 2 km Stef heeft ons goed geholpen bij het vormgeven van een campagne in België voor het we...
Salonhippie Salonhippie 2 km Grafisch ontwerp & online concept store
Esthique Esthique 3 km We zijn er super geholpen, we kregen zoveel te zien en werden verliefd op een kaartje...
Recensies
De mooi verpakte doos met geboortekaartjes openen en stil worden, dat is wat Atelier Opregt kan doen! Anne maakt kaartjes om te koesteren! Zij heeft een hele fijne manier van werken, met zorg en aandacht voor allé details. Anne kan alles erg mooi op elkaar afstemmen. Voor ons was ze de perfecte ontwerpster en meedenker van ons geboorteconcept!
Met veel enthousiasme heeft Anne ons geholpen om het kaartje van onze dromen te realiseren. We zijn heel blij met het eindresultaat. Dat blijkt ook uit de vele positieve reacties die we hebben mogen ontvangen. Super bedankt!
Ons verhaal, vertaald in een kaartje. Vanaf moment 1 hadden we een goed gevoel bij Anne. Door Corona hebben we de contacten via video gesprekken moeten houden, maar dit heeft geen afbreuk gedaan aan het fijne contact met Anne. Bij gesprek 1 hadden we al meteen een heel persoonlijk gesprek waardoor de grote lijnen van ons kaartje vrij snel tot stand waren gekomen. Anne heeft ons persoonlijk verhaal heel mooi vertaald in dit prachtige kaartje. We hebben zo goed als geen aanpassingen moeten vragen omdat het meteen juist aanvoelde voor ons. Ook de labels voor onze doopsuiker zijn perfect afgestemd op onze kaartjes. Voor het doopsuikerconcept konden we ook rekenen op tips en raad van Anne. We hadden geen verwachtingen op voorhand, maar wow wat een prachtig eindresultaat en wat een leuke samenwerking!!
Anne heeft voor ons prachtig huwelijksdrukwerk gezorgd. Ze luisterde naar onze wensen en vertaalde ons verhaal in een mooi letterlogo. Dankzij haar geduld en creativiteit werd het helemaal zoals we het voor ogen hadden!
Ik heb Anne gevraagd mijn logo aan te passen en het is wel duidelijk dat Anne mij al langer kent. Want dat zie je gewoon terug in het verhaal , ontwerp en het logo. Prachtig te zien hoe ze allerlei kleine details heeft meegenomen en toch tot een heel mooi simpel zoals gevraagd resultaat heeft bekomen... Ook zeer professioneel! Nogmaals bedankt Anne!
Anne heeft ons heel last minute geholpen met het ontwerp van onze huwelijksuitnodigingen en het resultaat is echt prachtig! Ze luistert echt naar je wensen en werkt heel vlot. We kunnen haar heel erg aanbevelen!
We zijn heel tevreden van het resultaat van ons geboortekaartje. Anne gaf als opdracht om voorbeelden van wat we leuk vonden te pinnen en daardoor zijn we veel meer gaan nadenken dan dat we initieel zouden hebben gedaan. Zo hadden we een concept gevonden wat we erg leuk vonden en wist Anne er toch nog iets originelers van te maken. Aan elk detail werd gedacht tot zelfs onze voorkeur van type van papier waar we zelf anders niet over zouden nadenken. Alles was tijdig in orde en werd goed afgetoetst met onze mening en visie. Wij zijn super enthousiast en dankbaar voor het eindresultaat!
Ik wist dat Anne een mooie, creatieve geest had en daarom moest zij gewoon ons geboortekaartje ontwerpen. Anne luistert naar wat je wensen zijn en vertaalt dit naar iets wat je zelfs niet durfde dromen. We krijgen constant complimenten over het kaartje. Zo persoonlijk, zo mooi, zo lief. Dat is waar Anne voor staat.
Ik heb Anne gecontacteerd om een logo te ontwerpen voor mijn nieuwe zaak. Een professionele aanpak met een eindresultaat waar ik heel blij mee ben!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Atelier Opregt met het openbaar vervoer


Bree Herenstraat 220 meter
746
748
Bree Roterstraat 220 meter
14
302
Bree Roterstraat 220 meter
746
748
Bree Roterstraat 290 meter
14
302
40
Bree Roterstraat 290 meter
748

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid