facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Naturel

Atelier Naturel

Info

Liesbeth Averhals uit Tielt, gepassioneerd door minerale make-up & beauty producten.

Met Aterlier Naturel focus ik me op het, samen met jou, creëren van een naturelle make-up look.

Ik breng mijn Atelier Naturel tot bij jou thuis, ook op zondag!



"Day, party & bridal make-up"
Adres:
Telefoonnummer: +32473768699
Stad: Tielt


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tattoo Lollipop Tattoo Lollipop 598 meter Gelegen winkelstraat tielt. Vriendelijke toffe juffrouw die een echte artist is. Alle...
Recensies
Ondertussen heb ik al verschillende keren plaats genomen in de make-upstoel van Liesbeth. Je voelt haar passie en energie voor wat ze doet. Liesbeth voelt perfect aan wat je wil. Ze luistert en maakt je mooi. Ik voel me heel op mijn gemak bij haar. Ze zorgt er ook voor dat je als klant geniet van het moment, een verwenmoment, zo voelt het voor mij. Ik ben vol bewondering voor wat zij kan met make-up. Een top professional! Altijd een prachtig resultaat! Een echte aanrader! Tot gauw, terug in jouw make-up stoel!
Voor de trouw van mijn jongste zus mij laten sminken bij Liesbeth! Heel vriendelijke dame die mij hartelijk ontvangende, ik voelde me direct op mijn gemak! Ik had graag gehad dat mijn ogen in de kijker werden gezet, en dit heeft Liesbeth dan ook schitterend gedaan! Ik kreeg heel wat complimenten over mijn make up! Bij een volgend feestje kom ik zeker terug! Hartelijk bedankt!
Liesbeth deed de make-up op mijn huwelijksdag en ik kan alleen maar lovend zijn! Ze levert topwerk, de make-up was helemaal zoals ik het gehoopt had en de positiviteit die Liesbeth uitstraalt werkt aanstekelijk. Een echte aanrader!
Liesbeth doet haar job super graag en met veel liefde. Dat merk je in haar manier van omgaan met de klant en dat brengt ze ook over in haar make up. Ik heb al een aantal keer mijn make up laten doen door Liesbeth en telkens krijg ik hele mooie complimenten van andere mensen ! De producten die ze gebruikt voelen zalig op de huid, ruiken lekker en ze zijn ‘naturel’ Doe zo verder Liesbeth ! Een echte aanrader !
Liesbeth verzorgde de make-up op mijn huwelijksdag en wat deed ze dit fantastisch! Niet alleen nam ze de tijd voor een proef make-up waarbij alle opties uitgebreid werden besproken ook stelde ze mij op mijn gemak op de dag zelf en zorgde ze dat ik er stralend uit zag!
Liesbeth is een topper in wat ze doet! Met heel veel kennis en oog voor detail creëert ze de mooiste make-up looks. Het is heel fijn om bij haar in de make-up stoel te zitten!
Een perfecte naturelle maquillage of liever meer glam? Liesbeth is een crack in haar vak! De humor van deze powervrouw krijg je er gratis bij!
Liesbeth heeft mijn make-up gedaan op mijn trouwdag, en wat was ik hier tevreden over! Heel naturel, kwam mooi uit op de foto's, en zoekt echt naar wat best bij je past van kleuren! Kortom, een TOP madam!
Ik ben een grote fan van Atelier Naturel! Liesbeth zorgde ervoor dat ik op mijn huwelijksdag straalde! Liesbeth luisterde naar mijn wensen en maakte ze meer dan waar! Ik voelde me mooi en zelfverzekerd. Mijn broer vroeg zijn vriendin ten huwelijk en zodra ze een datum geprikt hebben, leg ik mijn afspraakje vast bij Liesbeth! Maar ook voor een speciaal avondje uit zal ik zeker nog bij Liesbeth aankloppen!
Een fantastische make-up artieste met goeie humor die je de stress van de huwelijksdag doet vergeten. Ik vond mijn make-up prachtig en bleef 19 uur lang perfect zitten. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid