facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Mestdagh

Atelier Mestdagh

Info

Het Atelier Mestdagh staat al 3 generaties lang voor glasraamkunst. Ontdek de pracht van het ambacht!

Geschiedenis

Atelier Mestdagh ziet het als haar taak het kunstambacht, dat grotendeels uit het straatbeeld is verdwenen, onophoudelijk in de kijker te zetten.
Glasraamkunst uitdragen is één van de doelstellingen van het Atelier Mestdagh. Herinneren aan haar schoonheid, mogelijkheden en geheimen. Het Atelier Mestdagh opent haar deuren voor rondleidingen, stageplaatsen, en workshops. Postkaarten van enkele van hun mooiste projecten worden aangeboden. Het Atelier Mestdagh wil van glasramen een totaalervaring maken.

Adres: Oude Gaversesteenweg 99, 9820 Merelbeke
Telefoonnummer: 09 223 41 29
Stad: Merelbeke
Route: Oude Gaversesteenweg 99
Postcode: 9820



op zoek naar gerelateerd: Atelier Mestdagh facebook, Atelier mestdagh workshop, Restauratie glasramen, Glas in lood workshop Gent, Glasramen in lood, Atelier Mestdagh instagram, Brandglasraam, Glazenier Merelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Martin Uvijn Art Martin Uvijn Art 5 km De privé-galerij van kunstschilder Martin Uvijn. Is te bezichtigen op afspraak en bij...
Recensies
Heel interessante uiteenzetting over bedrijf door enthousiaste gidsen. Een onbekend pareltje, glaskunst en glasrestauratie.
Zeer professioneel team restaureerde enkele jaren geleden het brandglas in onze keuken. Het geeft de ruimte een artistieke en historische toets. Na zoveel jaar blijft het nog steeds in zijn goede staat bewaard. Bedankt, Atelier Mestdagh!
Uniek ambachtelijk bedrijf! Een bezoek meer dan waard.
Kwaliteit en een goede communicatie met de klant staan voorop bij atelier Mestdagh. Voor een eerlijke prijs werkte het atelier al verschillende opdrachten uit voor Musea Brugge, zowel op het vlak van conservatie als presentatie. We zetten de samenwerking zeker verder, dikke merci.
Atelier Mestdagh heeft er voor gezorgd dat mijn glasramen in hun volle glorie hersteld werden. Het resultaat was nog mooier dan ik had durven hopen. Dit getuigt van de passie en kennis waarmee ze hun ambacht uitvoeren. Een echte aanrader dus!
Prachtige restauratie van glaswerk in mijn voordeur. Prima advies, zeer vriendelijk en super afwerking. Ik kan een samenwerking alleen maar aanraden. Het resultaat is uitstekend
Vriendelijke en aangename service! De opdracht was niet eenvoudig, maar niks was hen teveel om hun tijd te nemen, mee te denken en alles uit te werken! Wij zijn fan!!!
Indrukwekkend vakmanschap mét professionele toelichtingg!! T0p
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid