facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Kyoto

Atelier Kyoto

Info

Atelier Kyoto

Geschiedenis

Atelier Kyoto is een architectenbureau waar ecologisch bouwen en verbouwen centraal staat. Daarbij verliezen we de eisen van de klant echter niet uit het oog; inspraak van de bouwheer is zeer belangrijk, zij moeten er ten slotte gaan wonen.

Vijf architecten met frisse ideeën staan klaar om de wensen van de bouwheer te realiseren op een ecologische manier!

Adres: Martelarenplein 3 / 3, 1980 Eppegem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3215617708
Stad: Eppegem
Route: Martelarenplein 3 / 3
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: Ecologisch bouwen architect
Recensies
Eerste contact: goede presentatie en mooie ecologische bouwconcepten. Maar eens het contract ondertekend is het een heel ander verhaal. Professioneel de klanten in hun keuzes begeleiden en stiptheid in de uitvoering zijn twee onbekenden voor Atelier Kyoto. Bij ons project werd er systematisch naar onnodig dure oplossingen gegrepen, hoewel nu met een andere architect blijkt dat veel efficiëntere mogelijkheden bestaan. Het geschatte budget zouden we met meer dan 50% hebben overschreden zonder objectieve verklaring. De eenheidsprijzen werden oorspronkelijk door Kris systematisch onderschat. Echt geel goede ervaring. En last but not least: wij hebben uitdrukkelijk de vraag gekregen om een deel van de honoraria "onder de tafel" te betalen. Ecologie en ethiek gaan blijkbaar ook niet altijd samen... Wij konden ondertussen gelukkig naar een andere architect overstappen om ons bouwproject af te werken. Wat een verschil!
Prachitge site. Mooie foto's. Heel visueel!
Een echte kunstenaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid