facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Illumen

Info

Glasraamdesign en -realisatie.



"Realisatie en herstelling van glasramen"
Adres: Wallestraat 47, 9506 Geraardsbergen
Telefoonnummer: +32495892121
Stad: Geraardsbergen
Route: Wallestraat 47
Postcode: 9506


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Glasramen, Glasraam op maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SVE Rent. SVE Rent. 4 km Wij verhuren alle bouw machines zo als kranen wallen. Trilplaten knikladers hoog we...
Coronavirus Covid-19 Masque - I WEAR MY MASK Coronavirus Covid-19 Masque - I WEAR MY MASK 7 km Masques de protection lavables à 60 degrés. Beschermende mondmaskers wasbaar op 60 gr...
Slagerij de reuse Geraardsbergen Slagerij de reuse Geraardsbergen 7 km Vriendelijke bediening , producten van uitzonderlijke kaliteit
Recensies
We hebben de hulp van Isabelle ingeschakeld voor de herstelling van ons glasraam. Het resultaat overtreft onze verwachtingen. Daarnaast was Isabelle ook telkens snel en duidelijk in haar communicatie. Absolute aanrader!
zeer tevreden van Isabelle, zowel qua opvolging als afwerking als enthousiasme,... zeer netjes en zeker tijdig geleverd. Wij zijn fan!
Ik ben reeds twee keer langs gegaan in Isabelle's atelier om haar werken eens te bekijken en kreeg meteen ook veel nuttige informatie. Het is duidelijk dat Isabelle gepassioneerd bezig is ! Ik sta paf van de vakkundigheid en diversiteit in haar glasraamkunst : voor elk wat wils en veel vorm- en kleurmogelijkheden ! Heel benieuwd wat ze voor mij uit haar mouw zal toveren;-
Zeer professionele ambachtsvrouw. Luistert naar de wensen en het geleverde glasraam en lichtbox met het recupereerde glasraam waren ongelooflijk mooi. Het heeft een tweede leven gekregen en we gaan er zeker en vast nog vele jaren kunnen van genieten en ook de generatie na ons. Veerle en Rudy uit het mooie Pajotse Galmaarden.
Een herbestemming geven van glasramen... al van in het begin was het duidelijk dat Isabelle daar een professionele visie over had. Het is haar gelukt om deze visie ook op een geslaagde manier uit te werken. Over het ganse project werd ook steeds helder gecommuniceerd. Wij bevelen Atelier Illumen warm aan!
Ik heb in het verleden de kans gehad om met Isabelle te werken en nu heeft ze zich helemaal omgeschoold tot een "glasramen in lood"-meesteres! Prachtige creaties zie zeker meer aandacht verdienen en waar je "waar voor je geld" hebt!
Prachtige renovatie van de glasramen in onze Bonte zaal. Het erfgoed van onze school wordt in stand gehouden en onze leerlingen leren de ambacht van dichtbij kennen door de deskundige ondersteuning van Isabelle!
Isabelle werkt uiterst professioneel met heel veel liefde voor haar ambacht en aandacht voor de klant. Hier verzorgde ze de glasramen in de poort.
Isabelle maakt prachtige creaties, ze weet waar ze mee bezig is, topklasse!
Eigentijdse uitvoeringen van een oude ambacht. Een straffe dame om mee samen te werken. Sterk aanbevolen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid