facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Charlie

Atelier Charlie

Info

Verdeler van de originele reuze snoezelkussens met buidelzak om jouw pyjama's in op te bergen en superaaibare berenpoefs, met of zonder opbergvak!

Geschiedenis

Al 5 jaar zit ik in het feestgedruis voor groot en klein. Met al die leuke merken die er tegenwoordig rondgaan, kon ik het niet langer laten en wou ik al deze leuke feestelijke spullen met jullie delen.
Jullie vinden er cadeautjes, decoratie, verkleedsets, feesthoeden,.. maar ook cadeaubonnen die je kan meegeven op een verjaardagsfeestje!
Ook verjaardagslijsten kunnen aangemaakt worden op aanvraag- kers op de taart is als het feestje dan nog eens doorgaat in Atelier Charlie; dan staan de pakjes zelf klaar voor het feestbeest!

En dan nu, snuisteren, koopjes doen en vreugdedansjes maken!

Adres: leiehoek 3, 9800 Sint-Martens-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478661076
Stad: Sint-Martens-Leerne
Route: leiehoek 3
Postcode: 9800



op zoek naar gerelateerd: Locatie verjaardagsfeest kind, Verjaardagsfeestje Gent, Verjaardagsfeestje Kortrijk, Verjaardagsfeestje aalter, Verjaardagsfeestje Limburg België, Avontuurlijk verjaardagsfeestje Oost-Vlaanderen, Coole verjaardagsfeestjes, Verjaardagsfeestje kind Oost-Vlaanderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid