facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier BoBotie

Info

Beste klanten, vrienden
Atelier Bobotie brengt de sfeer samen. Wij brengen African, Bohemian and Industrial style wonen samen.



"Schuur interieurwinkeltje in Oelegem met unieke landelijke en stoere interieuritems. Zaterdag vrije inloop, of op afspraak na seintje."
Adres: Zandhovensteenweg 42, 2520 Oelegem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032477047862
Stad: Oelegem
Route: Zandhovensteenweg 42
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemen Sint Jozef Bloemen Sint Jozef 719 meter Verkoop van bloemen, planten en bloemarrangementen te Oelegem.
Leona's Parel Shop Leona's Parel Shop 796 meter Glas fusing: hangers, Oorbellen, ringen Halssnoeren, armbandjes Lederen accesoires He...
Recensies
Ik heb mijn ogen uitgekeken! Wat is het een mooie zaak! En wat is ze een mooie lieve vrouw. En ik ben met geluks gevoel naar huis gegaan.
Super leuk decowinkeltje, je weet niet waar je eerst moet kijken..zoveel leuke spulletjes. En je krijgt er meteen een hartverwarmend gevoel, je stapt daar binnen en ontmoet een TOP vrouw Debby verwelkomt u alsof ze u al jaren kent. Echt een aanrader als je opzoek bent naar leuke decoratie!
Ik volg de Instagrampagina al een hele tijd. Stuk voor stuk unieke pareltjes handwerk! Ik was dan ook nieuwsgierig om deze werkjes in het echt te gaan bekijken. En echt waar. In werkelijkheid lijkt alles nog mooier als op foto. Heel warme ontvangst gekregen van een vrouw met passie voor haar werk. Grote fan van al dat moois! En wat een mooie honden liepen daar rond.
Ben je op zoek naar exclusieve, handgemaakte decoratie en interieurstukken. Dan ben je bij Debby aan het juiste adres. Ze heeft gouden handen, en maakt leuke spulletjes. Alles wordt zorgvuldig ingepakt, zodat alles toekomt zonder schade. Echt een aanrader!
Prachtige stoere en sobere spullen. Ben nog nooit in de winkel geweest maar wil dit zeker een keer gaan doen. De eigenaresse is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prachtige, unieke items . Ik ben fan van Atelier BoBotie. Super service, snelle verzending en leuk contact. Aanrader!
Fantastische originele en en met veel liefde handgemaakte producten.Ik ben groot fan. Groetjes Chrissy
Super fijne zaakvoerdster- super leuke back to basic, no nonsense ornamentjes! Super leuke cadeautjes! One place to go!
Ben zooooo benieuwd naar de website. Ik weet nu al dat t top zal zijn! Gr Karin
Ik doe mee.!! Voor het engeltje.. Ben benieuwd naar de webshop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid