facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier Bahini

Info

Handgemaakte juwelen en accessoires. Vervaardigd uit edelstenen, wol, zijde en andere natuurlijke materialen.

Geschiedenis

Met een ware passie voor natuurlijke vezels zoals zijde, wol, katoen, vlas, bamboe enerzijds, en edelstenen en parels anderzijds, heb ik geprobeerd om beide materies te combineren tot originele juwelen. Met allerlei technieken zoals frivolité, haken, borduren, breien en minutieuze toewijding worden fijne en elegante sieraden gerealiseerd.

Uit liefde voor Nepal en de Himalaya, waar ik een schitterende trekking heb kunnen maken, liefde ook voor de mensen die er wonen, en geïnspireerd door de warme kleuren heb ik gekozen voor de naam 'ATELIER BAHINI' - een respectvol woord voor 'jonge zus' in het Nepalees.



"Handgemaakte juweeltjes en sjaals"
Adres: Moerenslos 20, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 0032472369186
Stad: Ternat
Route: Moerenslos 20
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: Handgemaakte sjaals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verwarming De Leener Verwarming De Leener 6 km Welkom bij Verwarming De Leener . Wij zijn een bedrijf van vader op zoon waar de klan...
Bakkerij De Bast - Warme Bakker Bakkerij De Bast - Warme Bakker 6 km Verse koeken, brood, knapperige pistolets. Maakt men zondag goed!
Recensies
Handgemaakte producten van prachtige kwaliteit! Sympathieke vrouw en heel goede service. Kan haar alleen maar aanraden.
Superleuke site gevonden een aanrader voor iedereen top kwaliteit. Tof
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid