facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ATE - Les Ateliers d'Ensival

ATE - Les Ateliers d'Ensival

Info

Entreprise de travail adapté
Matelas - Mousse polyéther
Menuiserie - Ébénisterie
Articles pour tapissiers garnisseurs
Sous - traitance industrielle



"En résumé…Nous sommes une entreprise de travail adapté située à Verviers.Nous proposons du travail à des personnes handicapées.Nous occupons actuellement 80 ouvrieres et 10 encadrants.90 personnes sur un site de 4.000 m²Souplesse et rapiditéPrix compétitifsLa qualité, notre priorité !"
Adres: Rue des Weines, 65, 4800 Ensival, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 087/30 72 90
Stad: Ensival
Route: Rue des Weines, 65
Postcode: 4800


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:00
Dinsdag: 08:30 - 16:00
Woensdag: 08:30 - 16:00
Donderdag: 08:30 - 16:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Les Gaillettes, Travail adapté Verviers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Fil du Lien Au Fil du Lien 306 meter parrainage de proximité - PROVINCE DE LIÈGE - Devenez parrain ou marraine d'un enfant...
Recensies
Onberispelijke service! Klantcontact bovenaan de top, beter kon je het niet vinden. We werden perfect geadviseerd e-mail, telefoon, enz. en we werden goed ontvangen in het atelier om de kwaliteit en het comfort van de verschillende matrassen die ons werden aangeboden te kunnen beoordelen! We konden zelfs thuis monsters nemen om na te denken over het rusten van ons hoofd... Nadat we de matras tijdens onze roadtrip hadden gebruikt, zijn we super blij met het resultaat!
Atelier voor mensen met een beperking. Ik ging naar de schuimafdeling, de manager is gastvrij, geeft goed advies. Het snijden gebeurt direct ter plaatse. Ik ontdekte daar eiken meubelen gemaakt in de houtwerkplaats, van alle schoonheid. Ze verdienen het om hun producten te verkopen. Zeer mooie ontdekkingen.
Zeer vriendelijk welkom. Schuim nodig voor een dax motorzadel en de twee dames hadden snel door wat er nodig was. En ter informatie: het resultaat is geweldig. Nogmaals bedankt !
Je moet gaan, de manager van de schuimwerkplaats is zeer gastvrij en bekwaam. Daarnaast help je met je aankopen mensen in moeilijkheden. Bedankt voor deze workshop.
Super aardig Zeer goed bediend eerste FOAM afdeling een TOP anti-reflux bedverhoger en suite een houten tafel een favoriet wat ik echt nodig had gezien Telewerk, het huis is een kantoor geworden BEDANKT aan jou en ik ben van plan bij je terug te komen. Zorg goed voor jezelf
Schuim snijden en opnieuw bekleden van stoelen.
Supervriendelijk. Zeer professioneel. Ik zal teruggaan.
Ongewenst, maar goed geadviseerd en bediend...
Zeer tevreden over de service en de prijs-kwaliteitverhouding schuim, piepschuimbolletjes
Kennis, goed advies, vriendelijkheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid