facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ATAG-België

Info

ATAG apparatuur is zeer mooi en uitgesproken. Ze doen iets met uw keuken. De doordachte vormgeving, de herkenbare stijl en de duidelijke liefde voor het product, in alles weerspiegelt ATAG keukenapparatuur uw goede smaak.

Adres: Atomveldstraat 10, 9450 Denderhoutem
Telefoonnummer: 003253806208
Stad: Denderhoutem
Route: Atomveldstraat 10
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: ATAG service, ATAG verdeler, atag erpe-mere hersteldienst, ATAG Verkooppunten belgie, ATAG Service Belgie, ATAG kwaliteit, ATAG kookplaat, ATAG oven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BIKERSZONE BIKERSZONE 126 meter Topwinkel. Zeer uitgebreid gamma aan motorkledij met alle grote merken. Ook tof is da...
Chocolatier Anton Chocolatier Anton 2 km Mooie winkel, vriendelijke bediening en vooral lekkere pralines
Recensies
Onderdeel defect van een inbouwoven die 15 jaar geleden is aangekocht. Reactie van ATAG: Onderdeel is niet meer leverbaar, er is geen alternatief voor dit onderdeel. Eigen oplossing: Zelf identiek/kwalitatief onderdeel gevonden via een webshop, geleverd na 2 dagen. Resultaat: Oven hersteld voor 67 euro in plaats van nieuwe oven te kopen van ongeveer 1400 euro Dit nog nooit meegemaakt bij concurrenten, ondanks al heel veel onderdelen besteld bij Miele en Siemens Opdracht ATAG: Zoveel mogelijk nieuwe toestellen verkopen.
reeds mijn 2de keuken met Atag toestellen. prijs/kwaliteit/serv ice de beste
Slechtste service en medewerkers ooit. Blijven maar komen en wat spelen met mijn apparatuur maar verhelpen het probleem niet!!!!
Een merk die mee is met zijn tijd, met een super cool experience center waar je een uitgebreide uitleg kan krijgen voor je toestellen aankoopt. Ook telefonisch krijg je duidelijke informatie.
Al onze keukentoestellen van ATAG werken “super” Dank je wel om deze te kunnen gebruiken.
ATAG toestellen in onze keuken ingebouwd met een verlenging tot 8 jaar garantie 5+ toestellen. Afhandeling garantie net gedaan, wachtende op bevestiging, gebruik toestellen is nieuw, eenvoudig en vele functionaliteiten. Hiervoor zou ik 4 sterren willen geven. Enige nadeel is dat we door Corona geen winkel bezoek hebben gedaan en zodus de toestellen niet hebben kunnen zien. Ook ATAG gaf in 2021 kookdemo's en die hebben we meegenomen tijdens installatie van de keuken. Daar hadden we beseft dat we eigenlijk wel een stoomoven hadden gewild. Het toestel was nog maar net ingebouwd, maar de service om het alsnog om te wisselen was pover. Daarom maar 2 sterren.
Degelijke vaatwasmachine aangekocht via Atelier De Waegeneer in Erembodegem. De verlengde garantie, 5 jaar, geeft ons een gerust gevoel. Aanrader!
Over de apparaten zijn we best tevreden, de service laat helaas heel erg te wensen over. 10 weken heeft het geduurd om het motortje van de dampkap te repareren. Ondertussen 0,0 communicatie. Toen de technieker uiteindelijk kwam opdagen vond hij het zelfs niet nodig om rekening te houden met de uren die voor ons mogelijk waren. Toen er niet onmiddellijk werd opengedaan vond hij het ook nog normaal om als een gek te staan bonken op onze voordeur. Misschien zijn goede medewerkers moeilijk te vinden, maar dit is toch echt beneden alle peil.
Erg slechte service, defect product binnen garantieperiode komen zij niet repareren zelfs niet onder garantie, maar rekenen wel voorrijkosten voor het bezoek. Je eindigt met alsnog een defect product twee maanden later en een extra rekening te betalen.
Atag zorgt goed voor haar bestaande klanten en doet er alles aan om ze tevreden te houden. De combinatie met de eigen installateur is een hele succesvolle. Ook het installatiebedrijf doet haar werkt correct en snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid