facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asz Wetteren

"Het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis staat voor maatschappelijk verantwoorde, veilige en innovatieve gezondheidszorg voor u en in overleg met uw zorgpartners. Het ASZ biedt medische en verpleegkundige zorg op drie locaties: Aalst, Geraardsbergen en Wetteren. Meer informatie kunt u terugvinden op onze website."
Adres: Wegvoeringsstraat 73, 9230 Wetteren
Telefoonnummer: +3293688295
Stad: Wetteren
Route: Wegvoeringsstraat 73
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: ASZ Wetteren radiologie, ASZ Wetteren revalidatie, ASZ Geraardsbergen, ASZ Aalst, A.S.Z. Aalst telefoonnummer, ASZ Aalst afspraken, A.S.Z. Wetteren cardiologie, A.S.Z. Aalst personeelsdienst
Recensies
Inplannen 2 consultaties en 1 ingreep hebben in het totaal misschien 5 Calls en 10 transfers gekost. Receptie best ok, maar lange dame met krullen zou een carrière switch kunnen overwegen. Ik had een ingreep bij dr Ludwig Van Hoven, komt zorgzaam, perfectionistisch en zeer discreet over. Je moet wel min 30 min tot na je moment wachten bij hem en dat ook als je de eerste v zijn shift bent. Anesthesist, naam kwijt allesbehalve, aangenaam. Wachtruimte voor operatiekwartier ook niet aangenaam, vooral wanneer patiënten naast u in slaap, waarschijnlijk per ongeluk, tegen de muur worden geduwd en je een verpleegster of zorgkundige "Wake me up when its all over" hoort zingen.
ZEER ONTEVREDEN, ik had een afspraak voor de medische keuring. maar na een uur in de wachtrij te staan, werd ik terug naar huis gestuurd door de dokter omdat het te druk was. maar terwijl was hij mensen aan het binnen laten die geen reservering hadden gemaakt. zeer onprofessioneel en onvriendelijk.
Vandaag kleine chirurgische ingreep laten doen .Prachtig team! Dokters zowel als verplegend personeel Bedankt
Behulpzame verpleging in het dagziekenhuis. Ook op het O.K. waren de verpleegkundigen heel attent. Dr. Speybrouck is een heel lieve en vriendelijke vaatchirurg die ruim tijd maakt voor haar patiënten. Bedankt hiervoor!
Voor ons h beste ziekenhuis. Heel netjes en stuk voor stuk bekwame, vriendelijke artsen & verplegers. In h algemeen vriendelijk personeel.
Aan het onthaal een beetje vertraging gehad maar personeel was behulpzaam en vriendelijk. De verpleegsters in het dagziekenhuis waren heel lief, behulpzaam, kortom top !! Ook op de O.K afdeling waren ze super lief en top. Mocht er ooit nog een operatie nodig zijn op orthopedisch vlak, ga ik meteen daar naartoe.
Zeer onvriendelijk 1u moeten wachten in de wachtzaal, blijkt dat dokter al vertrokken is geen verontschuldigen van ziekenhuis gehad. Ik raad zeker aan om het ziekenhuis niet bezoeken.
Super vriendelijke mensen, gezelliger dan in de grote ziekenhuizen
Deze morgen gebeld ivm een beetje verwarring omtrent het uur wanneer ik me mocht aanmelden voor een CT-scan. Ongelooflijk vriendelijke uitleg gekregen en volledige info! Eenmaal ter plekke, zelfde dame ik mocht haar naam niet vernoemen, maar doe het toch: Veerle opnieuw ontmoet en andermaal heel veel zorg en begeleiding ontvangen. In deze tijden een verademing in een omgeving die al vaak niet uitnodigend is. Ik dank haar én de mensen op de afdeling! Doe zo verder!
Dagopname, alle personeel van onthaal tot verpleging zeer vriendelijk en behulpzaam Nette kamer en goeie zorgen, bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid