facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Astral Rent A Car

Astral Rent A Car

Info

Astral rent-a-car, location de voitures, c'est un large choix de véhicules récents et bien équipés. Des prix tout compris et donc sans surprises.

Geschiedenis

Astral rent-a-car, c'est un large choix de véhicules récents et bien équipés. Des prix tout compris et donc sans surprises. Des services adaptés tant aux entreprises qu'aux particuliers.

La possibilité lors de votre arrivée à Bruxelles de disposer de votre véhicule à l'aéroport de Bruxelles-National ou à la gare du Midi.

INFORMATIONS
Astral Rent a Car
Rue de Linthout 126
1040 Bruxelles
Belgique
Tél.: +32 2 734 30 90
Fax: +32 2 734 01 12
Mail: [email protected]

Adres: Avenue Milcamps 164 Milcampslaan 164 , Brussel 1030, BE
Telefoonnummer: 02 734 30 90
Stad: Brussel
Route: Avenue Milcamps 164
Huisnummer: Milcampslaan 164
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:30
Dinsdag: 08:00-18:30
Woensdag: 08:00-18:30
Donderdag: 08:00-18:30
Vrijdag: 08:00-18:30
Zaterdag: 08:30-16:00


op zoek naar gerelateerd: Rent Car Bruxelles, Location camionnette Bruxelles particulier, Astral voiture, AZ location Cars, Location voiture chaussée de Ninove, Location camionnette Anderlecht, Location camionnette sans chauffeur, Camionnette à louer particulier
Recensies
Super service! Goede producten en normale prijzen.
Een autoverhuurbedrijf buiten de gebaande paden. Onberispelijke service, zeer vriendelijk personeel en topvoertuigen...wat nog meer? Super interessante prijzen
Geweldige autoverhuur en zeer aangename en professionele eerlijke service. Ik raad ten zeerste aan.
Uitstekend kleiner autoverhuurbedrijf. Auto's zijn redelijk geprijsd en all-in geen kosten voor verzekeringen. Vriendelijke en stressvrije service en de auto die ik ontving een groter model dan ik had besteld was schoon, had weinig kilometers en was een genot om in te rijden. Sterk aanbevolen!
Eindelijk een verhuurbedrijf waar je in een Zen-sfeer een auto kunt huren. Na slechte ervaringen met andere verhuurbedrijven waar ze hadden geprobeerd me "denkbeeldige kosten" te laten betalen, toen ik de auto in perfecte staat had teruggebracht, ben ik a priori naar dit verhuurbedrijf gegaan hoewel ik de positieve recensies. Nou, ik ben heel erg blij dat ik mijn angst voor het huren van een auto weer heb overwonnen, want de ervaring was 100% positief! Allereerst was het welkom van de manager erg vriendelijk. Vervolgens kwam de auto die we kregen exact overeen met de beschrijving en was super schoon en technisch zeer goed onderhouden. Het weekendpakket werd ons goed uitgelegd ik vind dit pakket erg interessant, vooral voor lange reizen. Ik heb de auto zonder schade teruggebracht, dus ik had geen onverwachte extra's te betalen. Geen verrassingen, geen gedoe, echt alleen maar geluk! Ik zou niet aarzelen om opnieuw van hun diensten gebruik te maken, aangezien ze echt het soort verhuurservice bieden waarnaar ik op zoek ben. Hartelijk dank :-
Perfect. Bestelwagens altijd wit, geen logo's of andere vorm van marketing erop, dus super Top om aan een klant te leveren wanneer je uitzonderlijk een groot voertuig nodig hebt en om professioneel te blijven. Alles is inbegrepen, geen nare verrassingen, mijn voorkeur. Ernst en vriendelijkheid bij de receptie, sindsdien heb ik altijd een beroep op hen gedaan.
Met Astral Avenue Milcamps wordt het huren van een voertuig een plezier: uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Nooit een nare verrassing, maar integendeel: eerlijkheid en vriendelijkheid. Hoed.
Altijd erg vriendelijk, ik heb de auto's voor in Brussel gebruikt en ben ook naar het buitenland gereisd naar andere landen. De auto's zijn schoon, betrouwbaar en de service zen-achtig
Welkom van de beheerder. Schone auto en zeer goede prijs-kwaliteitverhouding vooral de weekendaanbieding die interessant is. Ik raad het zonder aarzeling aan.
Zeer goede onafhankelijke verhuurmakelaar, wat zeldzaam is. Goede tarieven met geweldige service. Zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Naar mijn mening de beste plek om een ​​auto te huren in Brussel.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Astral Rent A Car.

Brussel autoverhuur

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Milcamps 164 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Astral Rent A Car adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Astral Rent A Car. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Astral Rent A Car delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AAA Economic Location AAA Economic Location 3 km Zeer slechte huurervaring. Ik wacht al meer dan 3 maanden op mijn storting en bij elk...
Cambio Cambio 3 km Cambio est un service urbain de voitures partagées. Cambio is een makkelijk en milie...
Zen Car Zen Car 4 km
Zen Car Zen Car 5 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid