facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assutron

Assutron

Info

Assutron is een onafhankelijk financieel adviseur die U begeleidt in het opbouwen, beheren en beschermen van uw vermogen. Alsook een verzekeringsmakelaar.

Adres: Gasthuisstraat 142, 9140 Temse
Telefoonnummer: 03 774 22 51
Stad: Temse
Route: Gasthuisstraat 142
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Ag4you, My Infinia
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verzekeringen Johan Boel Verzekeringen Johan Boel 750 meter Johan mijne vriend. Coole gast, helpt u altijd. Is ook een acteur. Maar nog geen awar...
Recensies
Bij Assutron in Temse bent u op het juiste adres voor al uw verzekeringen en bankzaken. Een team van specialisten staat u met raad en daad bij, geeft advies in mensentaal en op maat van de klant. Nu in deze Corona tijden blijkt dat als je goed verzekerd bent je ook kan beroepen op een mooie "hinderpremie" die we ondertussen op onze rekening gestort kregen, een opsteker in deze bizarre tijden! Dank je wel Assutron!
Assutron is een groep professionals die stuk voor stuk met kennis van zaken de klant begeleiden in zijn/haar financieel traject. Niet alleen de loutere centen en percenten, maar ook altijd een luisterend oor voor het hele levensverhaal!
Professionele dienstverlening, correcte informatie. Heldere aanpak en opvolging. Vertrouwenszaak met kundige mensen !
Altijd correcte, vriendelijke en deskundige dienstverlening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid