facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Assur-Invest, Verzekeringsmakelaar

Assur-Invest, Verzekeringsmakelaar

Info

“Wij zijn de partner in financiële bescherming voor Particulieren, Zelfstandigen en KMO met als doel hun gemoedsrust te verzekeren"

Geschiedenis

Beste klanten, graag heten wij u welkom in ons gloednieuw, toekomstgericht Verzekeringskantoor, Residentie Maalberg,

Assur Invest, Onafhankelijk Verzekeringsmakelaar
Antwerpsesteenweg 289
2390 WESTMALLE
Tel: 03 312 44 60
[email protected]

U kan nog steeds ook terecht in Oostmalle, in ons bankkantoor als Bankagent AXA Bank, waar men u ook met verzekeringen kan verder helpen indien u dit wenst!

AXA Bankkantoor te Oostmalle
Dorpsplaats 15
2390 Oostmalle
Tel: 03 336 55 99
[email protected]



"“Wij zijn de partner in financiële bescherming voor Particulieren, Zelfstandigen en KMO met als doel hun gemoedsrust te verzekeren”Kantoor Westmalle - Antwerpsesteenweg 289Kantoor Beerse - Lindenlaan 35 bus 1"
Adres: Antwerpsesteenweg 289, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 312 44 60
Stad: Westmalle
Route: Antwerpsesteenweg 289
Postcode: 2390


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: AXA Malle, Onafhankelijke verzekeringsmakelaar, AXA Beerse, Ag4You, AXA broker, MyVanbreda inloggen, Verzekeringen BEERSE
Recensies
Zeer tevreden over de snelle en goede service. Wij zijn al 2 jaar klant. Hebben een heel goed contact gehad met Stefan Smolder onze kredietverstrekker, maar begreep dat hij daar nu niet meer in dienst is, wat we heel erg jammer vinden. Verder zijn wij erg tevreden over Carolien Loos en Leen Taeymans! Mag zeker gezegd worden!
Stefan Verlinden en zijn Assur Invest team hebben ons zeer goed geholpen met onze hypotheek, alle bankzaken en onze verzekeringen. Dit met de beste voorwaarden en de scherpste prijzen. Onze dossiers worden ook steeds goed opgevolgd. De communicatie is steeds zeer duidelijk. Om documenten te tekenen konden we in een dichtsbijzijnd AXA kantoor terecht of Stefan komt zelf aan huis na een afspraak. Wij zijn er tevreden over. Bedankt!!
Verandering doet leven! Goede service.
Heel erg vriendelijk personeel Proffesnoel geholpen Groeten Vardan
Goede, snelle en eerlijke service
Super goede service!
Goede verzekering direct alles geregeld
Geweldig team dat werkt als een charme. Grote complimenten voor iedereen met wie ik contact heb opgenomen Thijs Keyenberg, Leen Loos, Stefan Smolders, Steven Couwenberg, en voor het hele bedrijf als geheel. Elke claim bij mijn verzekering verloopt zo soepel mogelijk. En mijn hypotheekaanvraag werd snel en probleemloos afgehandeld. Goed werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid