facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor aSmartWorld

aSmartWorld

Info

ASW vend des smartphones d'occasion 100% fonctionnels et bénéficiant d'une garantie.



"aSmartWorld collecte vos smartphones et tablettes inutilisés, les reconditionne et les revend.Reposant sur l'économie circulaire, notre startup agit selon des circuits à la fois courts et responsables : elle rachète des téléphones en Belgique et les remet en circulation en Europe.De plus, ASW aide votre entreprise à réduire son empreinte carbone en revalorisant sa flotte existante de smartphones. Elle vous aide à atteindre sans effort vos objectifs environnementaux et à devenir une entreprise ambassadrice de la durabilité. La planète vous remerciera… et vos employés aussi.Possibilité de venir sur place -."
Adres: 20 rue de l'industrie, 1400 Nijvel
Telefoonnummer: +32 (0)67 88 37 91
Stad: Nivelles
Route: 20 rue de l'industrie
Postcode: 1400


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BA-Multimedia BA-Multimedia 6 km Vertaald door Google Heel beleefd niets te zeggen Origineel Tres polie rien a dire
Recensies
Ondanks de classificatie C de laagste, was de telefoon in uitstekende staat, volledig functioneel en met een batterij van 90% van de geschatte capaciteit. Prijstechnisch is refurbished kopen niet zo voordelig. Inderdaad, de telefoon dateert van eind 2021 Ik had ook de mogelijkheid om hem nieuw te krijgen voor een goede prijs 60€ meer dan de prijs betaald op aSmartWorld Desalniettemin, gezien het belang op dit moment van een meer "ecologisch" gedrag, de zeer goede staat van de telefoon en uiteindelijk de prijs nog steeds goedkoper, ben ik erg blij met mijn aankoop. Ik zou dan ook niet aarzelen om de ervaring desnoods te herhalen en iedereen aanraden om de stap van opknappen met aSmartWorld te zetten.
Mijn bestelling was aanvankelijk vergeten, daarna stuurden ze me eindelijk de telefoon. Toen ik eindelijk mijn telefoon ontving, werkte mijn simkaart erin om een ​​onbekende reden niet. Een beetje omslachtig dus, hoewel de klantenservice beschikbaar en prettig is.
Geweldige ervaring met het kopen van drie Samsung Galaxy S6's in onberispelijke staat ook al waren het C-klassen!. Onberispelijke service van start tot finish. goed gedaan en bedankt!
Aankopen van twee refurbished iPhones waar we heel blij mee zijn! Het team is geweldig en de iPhones onberispelijk. Ik koop het nooit meer ergens anders. Het is goed voor de planeet en het is goed voor mijn portemonnee!
Naast het ecologisch verantwoorde gebaar van het kopen van een refurbished mobiele telefoon, is de service van de medewerkers van A Smart World attent, beschikbaar en zeer vriendelijk! Daarnaast heb je garantie op het toestel! Wat meer !!
Geweldige service, snel en efficiënt. En het product is als nieuw voor een geweldige prijs. Perfect!
Snelle service, verzending in veilige container, scherpe prijzen, prima dienst na verkoop met een zeer democratisch reparatievoorstel!
Snelle levering, kwaliteitssmartphone, geweldig project, ik raad het ten zeerste aan!
Efficiënte, behulpzame en snelle klantenservice.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid