facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ASL Racketsport & Spel

ASL Racketsport & Spel
Adres: Schoonderbeukenweg 15, 3202 Aarschot, België
Telefoonnummer: 0496 95 56 22
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Aarschot
Route: Schoonderbeukenweg
Huisnummer: 15
Postcode: 3202


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 13:00–18:00
donderdag: 17:30–19:30
vrijdag: 13:00–18:00
zaterdag: 10:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
Perfecte service! Vrijdag ochtend besteld, maandag ochtend geleverd. Prijs is zeker ook interessant.nRuime keuze aan badmintonrackets van topmerken en je kan ook nog de draad kiezen. Ben zeer tevreden.
ASL is echt de must-go voor alle benodigdheden van je racketsporten. Ik kocht mijn badmintonschoenen bij Stijn en Annelies en ben hier super tevreden mee. Stijn heeft me advies gegeven voor welke schoen het beste bij mij past waardoor ze echt een perfect-fit zijn! Zeker een aanrader.
ASL is sedert jaren mijn go-to partner voor al mijn besnaringen en badminton gerelateerde aankopen. Ook nu, voor mijn padel aankopen, kan ik bij hun terecht. Het advies, de service en de kwaliteit zijn top, Stijn en Annelies kennen hun vak en dat merk je!
Wij hebben bij ASL onze bedrijfs t-shirts en sweaters laten bedrukken. Top service, top resultaat! Wij zijn er heel tevreden mee.
Veel keus aan racket materiaal en spelletjes. Vlug geholpen bij reparatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid