facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asiel De Grensstreek

Asiel De Grensstreek

Info

Dierenasiel verantwoordelijk voor de regio Menen-Wevelgem-Ledegem

Bankrekeningnummer: BE07 4659 2355 0166

Geschiedenis

Wij zijn een klein dierenasiel gelegen te Rekkem (Menen) op het industrieterrein LAR. Bezoekers en kandidaat-adoptanten zijn iedere dag welkom tussen 15u en 18u (behalve op zon- en feestdagen). Bij ons vindt u hoofdzakelijk honden en katten, slechts bij uitzondering knaagdieren (konijn, cavia...). Voor andere diersoorten verzoeken wij u contact op te nemen met daarvoor gespecialiseerde opvangcentra. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers, dit voornamelijk voor het schoonmaken van de dierenverblijven tijdens de voormiddag, een taak die elke dag dient te gebeuren, ook op zon- en feestdagen. Bedenk voor u zich aanmeldt wel eerst of u het werk fysiek en emotioneel aan kan. Ook als u slechts 1 voormiddag per week kan komen helpen bent u van harte welkom om ons team te versterken. Voor meer info, neem telefonisch contact op met onze asielverantwoordelijke op het nummer 056 42 38 40.

Onze werking is vooral afhankelijk van giften van dierenvrienden. U kan steeds een steuntje overschrijven op rekeningnummer BE07 4659 2355 0166.

Elk kwartaal geven wij ook een boekje uit voor onze leden. Om lid te worden, en zo ook ons boekje te ontvangen, betaalt u €15 per jaar.

Adres: LAR 40, 8930 Rekkem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056423840
Stad: Rekkem
Route: LAR 40
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 18:00
Dinsdag: 15:00 - 18:00
Woensdag: 15:00 - 18:00
Donderdag: 15:00 - 18:00
Vrijdag: 15:00 - 18:00
Zaterdag: 15:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenasiel Zwevegem, Dierenasiel Kortrijk katten, Dierenasiel Kortrijk honden, Dierenasiel De Leiestreek, Asiel honden, Dierenasiel Rekkem, De Knuffelpootjes REKKEM, Dierenasiel Kortrijk
Recensies
Onvriendelijk tegenover klanten. 2 weken geleden een 5 jarige kat geadopteerd. De kat was niet goed dus zijn we ermee naar de dierenarts geweest. Daar hebben ze bloed genomen daaruit bleek dat ze iets heeft aan haar schildklier en nieren. Dierenarts wist ons te vertellen dat daaruit af te leiden is dat de kat zeker +10 is zelfs 13 tot 14 jaar. Wij hebben gebeld naar het asiel en ze ging het onderzoeken en ons iets laten weten. Na 2 weken niets gehoord te hebben eens tot het asiel gegaan om verhaal te halen. Toen ik daar aankwam was de persoon niet aanwezig, verhaal verteld tegen andere vrijwilliger. Deze persoon zei ons dat ze de leeftijd wat hun dierenarts zei ook in vraag stelde. Toen kwam de persoon van die de adoptie heeft geregeld aan, het verhaal gedaan en wist me doodleuk te vertellen dat ik de kat mag terug brengen en werd ik brutaal de deur gewezen zonder een duidelijk verhaal.
Van mij mogen ze die boel sluiten, gelijkt op een concentratiekamp en honden blaffen in de hoop dat er hen iemand hoort om te ontsnappen uit die situatie. Zo'n arrogante mensen. Als ze willen de wereld verbeteren dat ze eens beginnen bij hunzelf.
Probeerde ze te contacteren ivm de adoptie van een kat en heb na het versturen van het formulier en 2 extra mails nog steeds geen antwoord gehad. Zo'n 10 dagen dus. Andere asielen geven mij dezelfde dag nog antwoord. Spijtig dat het zo moest verlopen maar ik ben dus mijn kat ergens anders gaan adopteren.
Niks anders dan lof! Had nooit kunnen dromen dat adoptie zo aangenaam kon verlopen. Ik kreeg zeer vlug reactie op mijn ingezonden formulier . Meneer wist heel goed welke hondjes best bij ons pasten. Hij was ook heel eerlijk in wat ze wel en niet konden. Ja, Pepi nu Marcel is een godsgeschenk! Heel veel respect voor hen en voor wat ze doen!
Heb drie katjes geadopteerd, gezin waar ze verbleven waren super vriendelijk, niets op aan te merken. Nu wonen de katjes al anderhalf jaar bij mij en heeft de organisatie nog steeds de chip niet veranderd naar mijn adres, na meermaals hierover contact te hebben. Telkens te horen gekregen dat ze het meteen in orde zouden maken, maar geen gevolg van gezien. Echt heel triest.
Ik ben zeer tevreden over de mensen van het dierenasiel. En de verzorgde honden. Ook de goede verloop van de adoptie. Groetjes van willy
Heel slechte dierenasiel. Niemand voor ons te ontvangen. We doneren 2 krabpalen en kattenvoeding en krijgen zelfs geen “danku”. We vragen of we de dieren kunnen zien op hun normale openingsuren en we krijgen “Nee het is te stresserend voor hen” als antwoord. Hoe kunnen ze dan deze laten adopteren? Heel jammer voor de dieren om lange dagen helemaal alleen te zijn als er niemand op bezoek mag komen.
Dit is geen luxe-asiel echter hebben de katten en honden niets tekort en krijgen ze een overdaad aan liefde. Dat merk en voel je meteen. Wij hebben hier gisteren onze adoptiekat opgehaald en zijn zeer tevreden over de begeleiding. Het asiel is nog maar overgenomen en je merkt dat zij en de vrijwilligers zich honderd procent inzetten om het zo mooi mogelijk te maken.
Dit is ver uit het meest belachelijke en onvriendelijke asiel dat er in vlaanderen is! Als je hier een hond ziet dat nog maar net op de website staat dan mag je het al vergeten. Ze willen blijkbaar niet te snel hun honden wegdoen. Heeft ze via mail effectief gezegd Ze wachten tot de applicaties zich opstapelen tot ze er geen weg meer in vinden om zo de hond te verloten aan de zogezegde beste applicatie. Maar er is toch maar 1 goede applicatie nodig en geen 100 dus waarom niet de tijd nemen om onze meteen te bekijken.. en gewoon vlak af zeggen bij jullie past dit niet en done, dan hoeven wij ook niet te wachten en hoef ik geen mails te sturen en tijd te verspillen. Als je een hond ziet verwacht dan ook geen snel antwoord. Op kritiek gaan ze snel antwoorden maar op de dergelijke applicaties niet. Wij wachten ondertussen al een week op antwoord, als ik bel krijg ik een zucht en een antwoord dat het druk is. Als ik een mail stuur krijg ik een vies antwoord terug waarin gezegd word en ik quote ps, hoe meer ik zulke mails moet beantwoorden, hoe minder tijd ik kan besteden aan het effectief bekijken van de aanvragen. Dan vraag ik me af wat heb jij in godsnaam die week dan zitten doen? Absoluut dit asiel vermijden hier word je echt niet goed en vriendelijk verder geholpen!! Besteed je geld en tijd bij een ander want hier kan je weken wachten op een hond dat verloot zal worden en je echt weinig kans op maakt.
Het asiel is in vele opzichten bezig met aanpassingen en verbeteringen van binnenaf en de mensen die zich inzetten, zetten zich de volle 24/7 100% in. Ik steun iedereen die daar iedere dag weer opnieuw aanwezig is om de dieren te verzorgen en een goede thuis te vinden voor alle dieren die binnenkomen. Jullie zijn allemaal top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid