facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asian Delight

Asian Delight

Info

Grill en Curry Specialities

Adres: Normaalschoolstraat 7, 9000 Gent
Telefoonnummer: +3292860989
Stad: Ghent
Route: Normaalschoolstraat 7
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Nepal Delight, Nepal Delight Gent, Indisch restaurant Gent, Curry Gent, Himalaya Gent Menu, Nepal Delight Leuven, Take away Indisch Gent, Indian Masala Gent
Recensies
Beetje op reis gaan. Heel lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Aanrader!
Heerlijke gerechtjes. De noodles waren super lekker en de roasted duck curry was overheerlijk. Een echte aanrader.
Zeer lekker gegeten! Een aanrader!
Super lekkere geuren en smaken, en zeer vriendelijke personeel. TOP !!!
Klein gezellig restaurant. Lekker eten
Gisteren eten gaan afhalen, het was zeer lekker. Juist het naanbrood was helemaal niet doorbakken en smaakte nog wat naar deeg. Ook het personeel was niet erg vriendelijk toen ze het eten meegaven. De gerechten die we gekozen hadden, hebben wel erg gesmaakt.
Heel lekker en copieus geluncht. Zeker voor herhaling vatbaar. Heel vriendelijke bediening bovendien.
Heerlijk lekker
Eerste keer bij dit restaurant en een hele goeie ervaring! Er is een zeer ruime keuze met voor elk wat wils. Er wordt zeer vers en lekker eten geserveerd. De bediening is heel vriendelijk en hun naan brood en papadums zijn de beste die ik tot nu toe at in Gent. Hier kom ik zeker terug!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Asian Delight. Normaalschoolstraat 7 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Asian Delight adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Asian Delight. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Asian Delight delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid