facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asfra-Flanders Fietsen

Asfra-Flanders Fietsen

Info

Asfra is al 30 jaar actief als totaalleverancier op fietsgebied in de stad Oudenaarde en omstreken.

Geschiedenis

Asfra-Flanders Fietsenwinkel ligt in het centrum van Oudenaarde. Gelegen aan de schelde de ideale uitvalsbasis om te genieten van een leuke fietstocht. Kom eens langs om ons uitgebreid aanbod van fietsen en accessoires te bekijken.

Adres: Bergstraat 75, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: 055315740
Stad: Oudenaarde
Route: Bergstraat 75
Postcode: 9700


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe fietsenwinkel Oudenaarde, Outlet fietsen Oudenaarde, Prijslijst Flanders fietsen, Flanders bikes review, Fietsenwinkel Eine, Fietsverhuur Oudenaarde, ASFRA Racing Team, Bike Republic Oudenaarde
Recensies
Zeer behulpzaam, steeds klaar om te helpen, ook als je je fiets niet daar hebt gekocht ben je er welkom. Snel en goed geholpen na een panne.
Elektrische fiets vrijdagochtend binnengebracht voor herstelling wiel en algemeen onderhoud. Dezelfde dag nog terug opgehaald. Bedankt voor de snelle en professionele service!
Luc is een vakman. Hij maakte in een paar minuten tijd een nieuwe spaak passend door hier een draadje aan te tappen. Snel konden we probleemloos doorfietsen naar Frankrijk.
Fietsen gehuurd voor gezin voor dagtocht rond Oudenaarde-Brakel langs pittige hellingen. Prima kwaliteit van fietsen, zeer hulpvaardig en klantvriendelijk. Aanrader! Wij komen terug!
Wil je gaan fietsen in de Vlaamse Ardennen dan is fietsenwinkel, Asfra, een aanrader! Ik heb de fijne/vriendelijke service gewaardeerd! De fietsdag smaakte naar meer! Hartelijke groet, Daniëlle
Schitterende service, super vriendelijke mensen. Zeer klantgericht.
Tijdens een trainingsrit lekke band met mijn koersfiets, en in no time werd ik geholpen bij Asfra. Vriendelijk, snel en correct! Dankjewel, ik heb mijn rit dankzij jullie kunnen uitrijden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid