facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Asbest Attest Aanvragen

Asbest Attest Aanvragen
Asbestattest nodig voor de verkoop van uw woning of appartement? vraag het bij Asbest Attest Aanvragen. Gecertificeerd Asbestdeskundige.

"Asbestattest aanvragen doe je hier met een vlotte doorlooptijd aan de beste marktvoorwaarden. Wij zijn proces gecertificeerd door OVAM voor het afleveren van het verplichte asbestattest bij verkoop. Vraag nu uw offerte aan of plan een bezoek door onze deskundige.Wij kunnen asbestattest opmaken voor zowel kleine gebouwen garage, appartementen, woningen, gemeenschappelijk delen, alsook grote gebouwen + 5.000m²."
Adres: Gontrode Heirweg 104, 9090, Melle
Telefoonnummer: 0478948763
eb.negarvnaa-tsettatsebsa@ofni
Stad: Melle
Route: Gontrode Heirweg 104
Postcode: 9090

op zoek naar gerelateerd: Asbest attest België, EPC en asbest attest Antwerpen, Asbest in appartementsgebouw, Asbestattest aanvragen Mechelen, Opdrachtformulier asbest, Asbest inventarisatie verplicht, Asbest keurder, Asbest decreet
Recensies
Zeer vlotte en professionele aanpak , en tevens vlugge afhandeling van het dossier. Topservice ! Karel is ook een rustige , vriendelijke en aangename man . Zeker aan te raden .
Ik kreeg een duidelijke uitleg over de procedures. Het attest werd binnen de week afgeleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid