facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ASAP Nails & Beauty Supply

ASAP Nails & Beauty Supply

Info

Erkende Opleidingsverstrekker in Nagelstyling, Pedicure, MakeUp & Beauty gerelateerde trainingen. Groothandel nagel & beauty producten. Uw favoriete OneStopShop.

Geschiedenis

ASAP Nails & Beauty, dé speciaalzaak in nagel- en beautyproducten en erkend opleidingsverstrekker, gevestigd te Brugge.

De afgelopen jaren kende ASAP Nails & Beauty een sterke groei, waardoor een belangrijk marktaandeel werd ingenomen. De blijvende groei is te danken aan het non-stop innoveren en trendspotten van nieuwe producten en mogelijkheden in de branche. Als hoofdverdeler voor België en Luxemburg van de topmerken Gelish, Artistic, Morgan Taylor, Nail Artists, Valentino, Vani-T Spraytanning en Mineral Make Up streven wij ernaar om voor u dé perfecte zakenpartner te zijn.

Service en kwaliteit staan hoog aangeschreven, daarom kiezen we ervoor om uitsluitend topmerken aan te bieden. Naast onze hoofdmerken kan u bij ons eveneens terecht voor de merken Depilève, Bio Balance, Refectocil, Provoc, Sixtus, Gehwol, Promed & Orthofex. Ook voor de inrichting van uw salon hebben wij een ruim assortiment aan manicuretafels en behandelstoelen aan budget-vriendelijke prijzen die steeds uit voorraad leverbaar. Bij ASAP Nails & Beauty bent u aan het juiste adres.

Het opleidingscentrum van ASAP Nails & Beauty is erkend door de Vlaamse Overheid en draagt het Cedeo kwaliteitslabel. Ons dynamische team lesgevers schoolt zich voortdurend bij, zodat zij u steeds volgens de nieuwste technieken wordt opgeleid en van de recentste ontwikkelingen in de branche op de hoogte bent.

ASAP Nails & Beauty is makkelijk bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Uitgerust met een ruime privé parking, kan u zorgeloos uw inkopen doen. Ons dynamische team staat altijd paraat om u met de nodige vakkennis en enthousiasme verder te helpen.

Heeft u het té druk en is een bezoek aan onze ruime showroom niet mogelijk, dan kan u altijd terecht op onze webshop: www.asap-nails.com, 24u/24 en 7d/7. Alle bestellingen worden onmiddellijk met de nodige zorg in behandeling genomen en veelal dezelfde dag nog verstuurd. Wenst u het bezoek van een vertegenwoordigster, neem dan telefonisch contact met ons op, op het nummer (050)321-582

ASAP Nails & Beauty, your One Stop Shop, waar service en kwaliteit voorop staan!




"Ben je op zoek naar een gespecialiseerde groothandel in nagelproducten, pedicure, wimper- of ontharingsproducten die je met de nodige passie en kennis van zaken advies kan geven? Dan is ASAP Nails & Beauty Supply® te Brugge beslist the place to be!ASAP Nails & Beauty Supply® werd opgericht in 2006 door Sofie Devlieger en is dé groothandel bij uitstek voor alles wat met schoonheid en uiterlijke verzorging te maken heeft. Bij ASAP Nails & Beauty® staan service en kwaliteit hoog aangeschreven."
Adres: Lieven Bauwensstraat 19, 8200 Brugge
Telefoonnummer: +32(0)50 321-582
Stad: Brugge
Route: Lieven Bauwensstraat 19
Postcode: 8200


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: asap nails opleidingen, abstract nails, asap nails aalter, asap brugge, asap nails brugge openingsuren, asap nails gelish, asap nails brugge opleidingen, asap brugge openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASAP Nails & Beauty Academy ASAP Nails & Beauty Academy 0 meter Alles netjes en goed verpakt, en tijdig geleverd. Ook de communicatie hieromtrent is ...
Schoonheid aan huis Beau Schoonheid aan huis Beau 1 km Schoonheidsspecialiste in opleiding , komt vanaf 01-12 aan huis grondgebied Brugge en...
Boulana Boulana 1 km Mooie producten
Lamazi Lamazi 1 km Is heel goed en respect
Ki- Sentido Ki- Sentido 1 km Topper in haar vak! Zeker aan te raden.
Schoonheidsinstituut Tabitha Schoonheidsinstituut Tabitha 1 km Zeer netjes en perfect verzorgd.Service: Pedicure
Nutri Science Clinic Brugge Nutri Science Clinic Brugge 2 km Ik kom hier al een tijdje en kan alleen maar positieve dingen zeggen. Ze zijn zeer be...
Zedenleerklas van juf Patricia Zedenleerklas van juf Patricia 2 km I love zedenleer
Elia Kapsalon Elia Kapsalon 2 km Zeer vriendelijk, vlotte en professionele service
Studentenhuis Hoefijzer brugge Studentenhuis Hoefijzer brugge 2 km Welkom op de pagina van studentenhuis 'hOEFijzer' in brugge.
Elle Esthetiek Elle Esthetiek 2 km Ben heel tevreden en zal zeker klant blijven
Expeditie Offline Expeditie Offline 2 km Actieve, speelse & sportieve offline lessen voor kids van 6 tot 12 jaar! Op maat, ind...
Instituut Lieve Mestdagh Instituut Lieve Mestdagh 2 km Heel professionele begeleiding, juiste prijs.
St-lodewijkscollege St-lodewijkscollege 2 km leerkrachten geven ons slechte , punten wij hun
Schoonheidsinstituut Ann Vandamme Schoonheidsinstituut Ann Vandamme 2 km Vandaag een gezichtverzorging gehad. Het was super!!! De verzorging was gegeven door ...
Middenschool Brugge Centrum Middenschool Brugge Centrum 2 km Zeer Zeer goede app
Middenschool Brugge Centrum Middenschool Brugge Centrum 2 km Zeer Zeer goede app
Sint-Jozef Humaniora Sint-Jozef Humaniora 2 km matig, geen aangename leerkracht Frans wel lekkere frieten
Recensies
Het is meer dan een week geleden dat ik een bestelling heb geplaatst, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen, en ze hebben me niet eens een code per e-mail gestuurd zodat ik mijn bestelling per post kan volgen.
Ik heb hier super goed opleiding gekregen. Ze nemen alle tijd om alles goed uit te leggen en je bent met zeer weinig studenten waardoor je zeer goed begeleid wordt. Een echte aanrader!
Alles netjes en goed verpakt, en tijdig geleverd. Ook de communicatie hieromtrent is zeer vlot verlopen Je hebt er een vaste klant bij !
Verschillende malen al een bestelling gedaan en altijd dik inorde en optijd.
Niet klantvriendelijk. Zetten bij LED-lamp van abstract dat deze comfortabel is met de low-heat functie. Dit is totaal niet zo bij BFLEX/BIAB!!! Bij telefonisch contact steeds onderbroken door medewerker terwijl ik aan het praten was. Koop er nooit nog iets!
De beste beauty groothandel. Super behulpzaam, goede opvolging, snelle service, SUPER vriendelijk, vlotte levering. Dankjewel Asap Nails voor de TOP service !
Grote overzichtelijke winkel, zeer ruim aanbod van a tot z. Je kan rustig alles bekijken, personeel is vriendelijk.
Jammer genoeg onvriendelijk.
Mijn freestoestel is terug in orde, heel goeie service, heel tevreden over de uitleg die je krijgt, het advies en uiterst vriendelijk personeel.
Heel vriendelijke service. De meisjes helpen je meteen met wat je nodig hebt. Grote voorraad, vlot bereikbaar en superproducten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid