facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ASAP Nails & Beauty

ASAP Nails & Beauty
"Ben je op zoek naar een gespecialiseerde groothandel in nagelproducten, pedicure, wimper- of ontharingsproducten die je met de nodige passie en kennis van zaken advies kan geven? Dan is ASAP Nails & Beauty Supply® te Brugge beslist the place to be!ASAP Nails & Beauty Supply® werd opgericht in 2006 door Sofie Devlieger en is dé groothandel bij uitstek voor alles wat met schoonheid en uiterlijke verzorging te maken heeft. Bij ASAP Nails & Beauty® staan service en kwaliteit hoog aangeschreven."
Adres: Lieven Bauwensstraat 19 , Brugge 8200, BE
Telefoonnummer: 050 32 15 82
Stad: Brugge
Route: Lieven Bauwensstraat 19
Postcode: 8200



op zoek naar gerelateerd: Abstract Nails verkooppunten, Nails shop, Gelnagels Brugge, Nails and Beauty Wijnegem, Asap nails inloggen, Pro Nails, Asap Nails vacatures, Nails Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rituals Rituals 2 km
Planet Parfum Planet Parfum 2 km Zeer vriendelijke en behulpzame bediening ik ga zeker eens terug.
Yves Rocher Yves Rocher 2 km Ik maak tijdig een afspraak een maand ervoor en een de avond ervoor werd ik gebeld d...
Recensies
Het is meer dan een week geleden dat ik een bestelling heb geplaatst, maar ik heb het nog steeds niet ontvangen, en ze hebben me niet eens een code per e-mail gestuurd zodat ik mijn bestelling per post kan volgen.
Ik heb hier super goed opleiding gekregen. Ze nemen alle tijd om alles goed uit te leggen en je bent met zeer weinig studenten waardoor je zeer goed begeleid wordt. Een echte aanrader!
Alles netjes en goed verpakt, en tijdig geleverd. Ook de communicatie hieromtrent is zeer vlot verlopen Je hebt er een vaste klant bij !
Verschillende malen al een bestelling gedaan en altijd dik inorde en optijd.
Niet klantvriendelijk. Zetten bij LED-lamp van abstract dat deze comfortabel is met de low-heat functie. Dit is totaal niet zo bij BFLEX/BIAB!!! Bij telefonisch contact steeds onderbroken door medewerker terwijl ik aan het praten was. Koop er nooit nog iets!
De beste beauty groothandel. Super behulpzaam, goede opvolging, snelle service, SUPER vriendelijk, vlotte levering. Dankjewel Asap Nails voor de TOP service !
Grote overzichtelijke winkel, zeer ruim aanbod van a tot z. Je kan rustig alles bekijken, personeel is vriendelijk.
Jammer genoeg onvriendelijk.
Mijn freestoestel is terug in orde, heel goeie service, heel tevreden over de uitleg die je krijgt, het advies en uiterst vriendelijk personeel.
Heel vriendelijke service. De meisjes helpen je meteen met wat je nodig hebt. Grote voorraad, vlot bereikbaar en superproducten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid