facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor As44 Interieur

As44 Interieur

Info

As44 biedt een aangename winkelervaring in een sfeervolle omgeving. Combinatie van interieuradvies, persoonlijke begeleiding en verkoop van designmeubilair

Geschiedenis

Opgelet: Wij zijn elke 1e en 3e zaterdag en zondag van de maand geopend van 10.00 - 18.00 ! (de andere weekend zijn we gesloten)

Professioneel kleur- en stijladvies
3D weergave van je interieur
Keuze tussen standaardsystemen en maatwerk

Mogelijkheid tot werken op afspraak



"As44 biedt een aangename winkelervaring in een sfeervolle omgeving. Combinatie van interieuradvies, persoonlijke begeleiding en verkoop van designmeubilair.Onze toonzaal is telkens in de EERSTE en DERDE week van de maand geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00.Voor de exacte openingsuren, neem een kijkje op de agenda op onze website."
Adres: Steenweg 44, 1730 Asse
Telefoonnummer: 023054812
Stad: Asse
Route: Steenweg 44
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huis van Marcel Huis van Marcel 335 meter WEBSHOP HAPPY INTERIOR AND VINTAGE DESIGN
Sajuka furniture Sajuka furniture 462 meter http://www.sajukafurniture.com/
Recensies
Geweldige service. An van As44 hielp me met het vinden van de Italiaanse design krukken Tutu by Mogg waar ik al maanden naar op zoek was. Ik kreeg een persoonlijke service en advies en werd gedurende de lange levertijd vanuit Italië goed op de hoogte gehouden. Ook verliep de communicatie per mail zeer efficiënt met antwoorden binnen de 36 uur. In de winkel heb ik zelf maar kort kunnen kijken maar viel me het aanbod aan uniekere merken snel op. Een verfrissing aangezien de meeste ‘design’ winkels uiteindelijk altijd dezelfde 6 merken lijken aan te bieden. Ik keer alvast zeker nog terug voor toekomstige design meubels.
Zeer vriendelijk onthaal. Ann doet heel hard haar best om het juiste te kunnen kiezen voor haar klanten. Niets is haar teveel. Wij hebben niets dan positieve ervaringen. Ook de meubels en accessoires zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit. Zeker niet opdringerig. Een aanrader voor iedereen. Wij weten in de toekomst waar we moeten zijn.
Jammer genoeg onduidelijk wat de opdracht in hield dus prijzig voor het werk dat werd geleverd. Indeling afgeleverd zonder na te gaan of de weggelaten muren steunmuren zijn, de vloer waterdicht was in de badkamer en geen hulp bij uitvoering/ zoeken naar aannemers.
Dat hedendaagse en historische creativiteit hand in hand gaan bewijst As44. Ervaar de kruisbestuiving van de religieuse ziel van de oude kloostergebouwen met sublieme design ontworpen door internationaal gerenomeerde namen. Een waw-gevoel krijg je van deze adembenemende setting ! De mensen van As44 zijn er op een onevenaarbare wijze in geslaagd om je onder te dompelen in een rijke artistieke ervaring. Niet alleen de designmeubelen en de gebouwen dragen hiertoe bij. Je kan ook regelmatig een streepje muziek meepikken door jong afgestudeerden van het Brusselse muziekconservatorium die er een podium krijgen. Ontdek ook de supermooie design pianozaal waar je ook een prachtige C. Bechstein vleugelpiano van Piano's Van de Winkel kan vinden. Proficiat aan de zaakvoerders Mr. & Mw. De Backer voor hun concept. Zéker een aanrader !
Inspiratie opdoen op maat of wegdromen en plannen... vergezeld van het juiste advies.
Heel ruime showroom met echte designmeubels!
Goede ontvang door 2 behulpzame vriendelijke dames
Vertaald door Google Stijlvolle winkel. Geweldige selectie Origineel Classy store. Great selection
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid