facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artismook

Artismook

Info

Artismook.be Dé Belgische webshop voor e-sigaretten, e-liquids en toebehoren. Gratis verzending en de volgende dag in huis.

Geschiedenis

Artismook.be Dé Belgische webshop voor e-sigaretten, e-liquids en toebehoren. Gratis verzending en de volgende dag in huis.

Adres: Renkoven 1A/1, 3680 Maaseik
Telefoonnummer: +32 (0) 89 70 16 18
Stad: Maaseik
Route: Renkoven 1A/1
Postcode: 3680


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Vape base kopen, Online e-sigaret kopen België, e-sigaret online, Goedkope vapers, Vape Amerika, The Vape Store, Vape pakket, Vapor e-sigaret
Recensies
Fijne zaak. Gezien de aankomende belachelijke wetgeving in Nederland hierheen gereden om ons te oriënteren. Aardige dame met verstand van zaken. Alle tijd voor je. Deze heeft ook Millers Juice. Mooie winkel ook op een fijne plek, met ruime parkeerplaats.
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik kom hier altijd met alle plezier.
Prima winkel , lieve personeel en hebben ze veel soorten smaken..
Zou deze personen niet vertrouwen ze gooien chemische bucht in hun eliquid.
Ik bestel mijn vips ook bij artismook snel geleverd een voor mooi prijs
Super leuke winkel met een vriendelijke medewerker die ook weet wat die verkoopt. Top
Top personeel, heel behulpzaam en vriendelijk!
Heel tevreden van jullie service. Bjorn heeft me perfect geïnformeerd en ben inderdaad thuisgekomen met een product dat super bij me past! Dank je wel Bjorn!
Supervriendelijk personeel, en een groot assortiment aan vape producten. Er is een kleine rookruimte speciaal om de verschillende smokers te testen , of een van de honderden smaken te proeven. Kortom the place to be voor alles wat met elektrisch roken te maken heeft!
Online besteld vanuit België. Snel geleverd en met een leuke verassing! Zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid