facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artisette

Artisette

Info

Artisette, a product of Delhaize - Zwevegem/Bellegem



"Buurtwinkel elke dag open, ook op zon- en feestdagen. Ontdek ons assortiment verse producten, slagerij, bakkerij, groenten en fruit, biologische producten, kruidenierswaren, Belgische en lokale producten. Vind ook een ruim assortiment Delhaize producten tegen lage prijzen."
Adres:
Telefoonnummer: +3256759390
Stad: Zwevegem


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 19:00
Dinsdag: 13:00 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 19:00
Zondag: 08:30 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager vermeersch carl Keurslager vermeersch carl 2 km Heel lekkere en verse producten. Vriendelijke bediening. Aanrader.
Recensies
Mooi verzorgde winkel die zeer goed is aangevuld. Oppassen voor de rondrijdende robot ;- Geen grap. Mooie vleestoog en met kwaliteitsvolle kant en klare maaltijden als je zelf even geen tijd hebt om het een en ander in elkaar te frutselen. Ook na meerdere bezoeken, top propere winkel en blijvend goed aangevuld. Een voorbeeld voor vele andere Delhaize zaken. Opgelet, momenteel moet je via een andere weg naar de winkel rijden. Aan het rondpunt kan je niet meer door. Omleiding via de Lindelaan. Het staat goed aangeduid.
Propere winkel. Vriendelijke medewerkers, mooi assortiment vers vlees. Kwaliteit groenten en fruit niet altijd even goed maar in het algemeen aangenaam om te winkelen.
Vriendelijk,verse producten en zorgen vooral dat er geen lange wachtrijen zijn aan de kassa's.ook leuk dat ze nu actie s doen door de werken
Doorgaans verse producten. Propere winkel. Geen toilet voor klanten. Vriendelijk personeel. Geen self-kassa. Robot aanwezig die je onder meer toont waar je producten kan vinden.
Zeer onvriendelijk personeelsleden. En ook redelijk duur. Prijs/kwaliteit moet je hier niet zijn.
Altijd in orde, altijd vriendelijk, altijd vers en steeds aangenaam om te winkelen. Ondanks de wegenwerken, nog steeds toegankelijk.
nogmaals heel onbeleefd aan de kassa , de kassiersters had een teveel aangerekend , wat kan gebeuren natuurlijk ; erg onbeleefd onthaald door de kassierster zelf daarna .ook bij de afdeling vers vlees veel produkten die al 3 dagen en meer zijn voorverpakt
Nette winkel, met heel behulpzame medewerkers
mooie aangename winkel
Vriendelijk en behulpzaam team! ondanks sommige respectloze klanten doen ze altijd uitstekend hun best om iedereen te helpen. Dikke duim!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid